Bisse, Brøgger og Ballet på Ofelia Plads

Ofelia PladsOfelia Plads byder på oplevelser for hele familien ved Midsommerfesten på lørdag. Det er gratis at deltage. Foto: Ofelia Plads.

Ofelia Plads inviterer på stor midsommerfest med masser af levende musik, dans, talks og mad på lørdag. Pladsen indtages af et line-up af kunstnere, og du kan bl.a. opleve Bisses eneste sommerkoncert her.

Midsommeren markeres på Ofelia Plads lørdag den 22. juni med masser af gratis oplevelser gennem hele dagen. Man kan bl.a. glæde sig til at opleve Den Kongelige Ballet, forfatter Suzanne Brøgger og teaterchef Kasper Holten i samtale om dannelse, Bisses eneste sommerkoncert i år, Katinka med Who Killed Bambi og en hyldestkoncert ført an af Dissing & Las til ære for Benny Andersen.

Hübbe præsenterer Den Kongelige Ballet

Med nogle nedslag i programmet kan vi fortælle, at Den Kongelige Ballet giver en forsmag på den kommende sæsons forestillinger. Man kan blandt andet opleve uddrag fra Askepot pas de deux, Grand pas classique og Oliver Starpovs seneste værk. Det hele præsenteres af Marie Mors og balletmester Nikolaj Hübbe. ”Hvordan bliver man den, man er?” Dette spørgsmål vil være udgangspunktet for en samtale mellem forfatter Suzanne Brøgger og teaterchef Kasper Holten. De vil diskutere, hvad der er med til at danne et menneske i det senmoderne samfund. Samtalen bliver modereret af journalist Iben Maria Zeuthen.

Midsommer klassisk

Ud på eftermiddagen kan man høre klassiske toner fra koncertprammen, der ligger i inderhavnen ud fra Kyssetrappen. Her vil Det Kongelige Kapels Midsommertrio nemlig spille klassisk musik, og senere på dagen indtager Katinka koncertprammen. Sangerinden, der står bag hits som ’Luftballoner’ og ’2000 meter i frit fald’, vil optræde sammen med strygerensemblet Who Killed Bambi.

Svantes viser med Katinka, Sys Bjerre og Per Vers

Først på aftenen hyldes den folkekære digter, forfatter og pianist Benny Andersen, som ville være fyldt 90 i år, med en koncert. Hyldesten bliver ført an af Dissing & Las, og der vil blive fremført sange fra Svantes viser – både som vi kender dem og i nyfortolkninger. Man kan her opleve gæsteoptrædener fra Per Vers, Katinka og Sys Bjerre, og der vil desuden være fællessang som afslutning på koncerten. Når mørket falder på, vil Bisse afslutte Ofelia Midsommer festen. Det er efter sigende Bisses eneste sommerkoncert i år. Han tager sit band med, og sammen vil de spille et udpluk af sange fra hans karriere.

Midsommer festen finder sted lørdag den 22. juni kl. 13.00-22.00 på Ofelia Plads, Kvæsthusbroen, 1250 København. Det er gratis at deltage.

Læs mere om Midsommerfesten på Ofelia Plads her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!