FALKONER Biografen

I Falkonerbio kan du se en masse forskellige film af nyere tid. Her får du en oplevelse udover den normale i 760 røde, bløde sæder, der kan lænes bagud. I sal 1 og 2 kan du også se Digital 3D tæt på din elskede i loveseats

Falkoner Biografen har 6 moderne biografsale med 69 – 245 pladser til filmglade sjæle og en indbydende foyer.

Velkommen til
Biografen var ventet med længsel, da den åbnede i 2007, det er samme følelse, man får som gæst, når man træder ind og mødes af cafebaren og billetsalget. Og det holder hele vejen; igennem foyeren, hvor der vises trailere på skærmene over filmplakaterne, oppe på første sal, hvor designerstole og store sofaer kalder på en i loungen, lige som billederne fra de gamle film og i salene, hvor trinopbygningen sikrer perfekt udsyn til lærredet fra alle pladser, og der er god afstand mellem rækkerne.

Memory Lane
For 50 år siden var der 20 biografer i området, for at holde mindet i hævd fungerer gulvet i Falkoner Biografen som en rød løber, den er kantet med et sort tæppe med de gamle biografnavne på; Rialto, Napoli, Luxi Teatret, Fasan Bio og så videre.

Kom i god tid
Så du kan benytte loungeområdet og adgangen til læsestof og trådløst netværk til at nyde kaffe, vin, vand, sandwich og kage fra cafeen, mens du venter. Eller du kan indtage loungen og skabe den rette stemning til filmen i selskab med superheltene på plakaterne omkring dig.

I lighed med Nordisk Films andre biografer viser Falkoner Biografen hovedsageligt de brede populære film, men der vil også være nogle mere smalle film på menuen.

Se det aktuelle program her

Praktisk information

Adresse
Nordisk Film Biografer Falkoner
Sylows Allé 15
2000 Frederiksberg

Kontakt
70 13 12 11 (alle dage fra 11.00 – 20.00)
Hjemmeside

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!