Ny portal om København

Strøget i København

Med ønske om at skabe en side, som gør det nemmere, hurtigere og mere inspirerende at udvælge aktiviteter i København og omegn, for dig som er en del af det modne publikum.

Her på siden kan du finde interessant information om en række udvalgte aktiviteter på en let og overskuelig måde. Overblikket får du ved at skulle begrænse din beslutning til 5-10 forskellige muligheder.

Til gengæld vil de udvalgte oplevelser være forsøgt henvendt direkte til dig. Derved sparer du tiden på en mere omfangsrig søgning og undgår samtidig at skulle vælge mellem mange forskellige aktiviteter, som kan være mere eller mindre relevante.

Et fremtidigt håb

…om en side hvor du også kan finde anmeldelser af relevante film, udstillinger, skuespil, koncerter og meget mere, og hvor du som loyal bruger af siden får adgang til særlige arrangementer såsom forpremierer, private rundvisninger og vinsmagning. Først og fremmest dog et håb om, at siden vil blive din fortrukne side, når du skal finde frem til din næste store oplevelse.

Hjælp os

…med at hjælpe dig. Det kan du gøre ved at give din mening om siden til kende via vores ris og ros knapper. Du kan også hjælpe os ved at vise interesse for siden og tilmelde dig vores nyhedsbrev eller ”synes godt om os” på vores Facebook-side www.facebook.com/OplevByen.

Den største hjælp du kan give vil dog være, hvis du vil hjælpe os med at sprede det gode budskab blandt ligesindede.

På forhånd mange tak!

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!