Guiden til fem forskellige vinbarer i byen

Guide til fem vinbarerFoto: Nærvær.

København byder på et væld af vidt forskellige vinbarer. Vi giver her fem bud på vinbarer til dig, der kan lide at nyde et glas hvid eller rød, mens du møder mennesker og mærker byens puls.

København er i løbet af de seneste år blevet beriget med en række nye vinbarer og stadig flere åbner hele tiden. Ynder du at nyde et godt glas vin ude i byen, er her en guide til fem vinbarer i København. Flere af dem er nye.

Falernum

Falernum

Foto: Falernum.

Falernum på Vesterbro gør noget ud af, at stemningen skal være uformel og imødekommende. Bag baren er personalet klar til at guide dig godt igennem vinkortet, inden du tager et endeligt valg. Vinene kommer fra Falernums egen vinimport og bliver skiftet ud løbende, hvilket giver dig rig mulighed for at smage på forskellige, spændende vine i løbet af året.

Adresse: Falernum på Værnedamsvej 16, 1619 København V.

Læs mere om Falernum her.

Cork Vinbar

Cork Vinbar

Foto: Cork Vinbar.

Gå på opdagelse hos Cork, om du er vin-elsker eller amatør. Personalet bestræber sig på at finde noget til enhver smag. Cork udvælger selv de flasker, som de mener repræsenterer et ærligt og kompetent håndværk, og mange af dem kan fås på glas. Der er både traditionelle og moderne vine. Og så kan du få oste og charcuteri ved siden af.

Adresse: Cork Vinbar – Henrik Steffens Vej 2, 1866 Frederiksberg.

Læs mere om Cork Vinbar her.

Lundgren V.I.P.

Lundgren V.I.P

Foto: Lundgren V.I.P.

Hos Lundgren V.I.P., som du både finder på Frederiksberg og på Vesterbro, har de mere end 300 forskellige kvalitetsvine, som alle er udvalgt af sommelier Kennerth Lundgren. Her har du mulighed for at få et glas af samtlige vine, hvor du kun betaler for, det du drikker. Hvis du er interesseret i at imponere dine venner eller nærmeste, kan du med fordel tjekke Lundgren V.I.P.s YouTube kanal ud, for at blive lidt klogere på det du drikker.

Adresser:
Lundgren V.I.P. – Vesterbro, Bagerstræde 6, 1617 København V.
Lundgren V.I.P. – Frederiksberg, Nordre Fasanvej 52, 2000 Frederiksberg.

Læs mere om Lundgren V.I.P her.

Beviamo

Beviamo

Foto: Beviamo.

Hos Beviamo får du et lille stykke Italien med som en del af oplevelsen. På vinbaren serveres vine fra producenter i Italien, og der bliver altid serveret fingermad eller stuzzichini, som det hedder på italiensk, med din vin – uden ekstra beregning. Alle vine fås på glas, og da der ikke er noget vinkort, får man vin, alt efter hvilken prisklasse man vælger. På den måde opstår der en naturlig samtale mellem kunde og tjener. Der er en uformel stemning, hvor hyggen er i centrum.

Adresse: Nordre Frihavnsgade 58, 2100 København Ø.

Læs mere om Beviamo her.

Nærvær

Nærvær

Foto: Nærvær.

På Christianshavn med udsigt til vandet, Nyhavn og Inderhavnsbroen finder du den nye vinbar, Nærvær, der er en del af gourmetrestauranten Nærvær. I vinbaren, der kan besøges separat, bliver der importeret vine fra producenter i Spanien, Italien og Frankrig. Mulighederne rækker længere end som så, da man kan komme til at smage vine fra hele verden. I vinbaren bliver der også serveret små retter, der afspejler den frank-nordiske stil, som restauranten emmer af.

Adresse: Nærvær – Krøyers Plads, Strandgade 87 C, stuen, 1401 København K.

Læs mere om Nærvær her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!