Copenhagen Yoga Festival på Tiøren

Copenhagen Yoga FestivalCopenhagen Yoga Festival 2016 finder sted på Tiøren ved Amager Strand. Foto: Copenhagen Yoga Festival.

Dyrk dig selv og din krop på Amagers Tiøre. Her vil alle tænkelige former for yoga blive præsenteret, mens fristende madboder og dygtige musikere opretholder festivalstemningen.

Gammelkendte eller helt nye positurer kan indtages på Amager, når Copenhagen Yoga Festival i dagene den 26.-28. august gentager successen fra sidste år og invitere til alle mulige former for yoga på Tiøren ved Amager Strand. Her sætter græs og grønne omgivelser rammen om en festival, der kalder på selvomsorg og afstresning med fokus på krop, mad og musik.

En markedsplads af yogaformer

Med udgangspunkt i yogas positive effekt på alle – ikke mindst på os, der er plaget af en stressfyldt hverdag – er festivalen tænkt som et forkælelsesmoment og en markedsplads, hvor deltagerne kan afprøve og finde netop den form for yoga, der passer dem bedst. Formålet med festivalen er derfor at præsentere så mange former for yoga som muligt. Både de traditionelle, som Hatha Yoga, Pranayama eller Power Yoga, såvel som de mindre kendte yogaformer, som Tala Yoga, Somatisk Yoga eller Embodied Flow. På den måde bliver det muligt for festivaldeltagerne at finde netop den form, der passer dem bedst.

Yogafestival for hele familien

Kropsbevidsthed er mange ting. Copenhagen Yoga Festival tager hånd om det hele. Mens de mange yogaworkshops booster krop, led og vejrtrækning, vil madboderne tilføre god energi med fristende, sunde retter. Festivalen byder på yogarelaterede foredrag, og musikere og dj’s spiller op på ægte festivalfacon. Børnene har deres helt eget program med både Mindfulness og Yoga for børn, men også mange andre sjove og legende aktiviteter.

Copenhagen Yoga Festival foregår på Tiøren ved Amager Strandpark. Tag Metroen til Femørens Metrostation.

Læs mere om Copenhagen Yoga Festival, billetkøb og booking af workshops her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!