5 bud på cocktailbaren

København er ved at skvulpe over af barer, hvor man virkelig forstår at mixe, ryste, røre og blende både velsmagende og vovede cocktails.

Byen huser f.eks. en af verdens bedste barer og bartendere vinder internationale mesterskaber. Vi har udvalgt 5 vidt forskellige bud på, hvor du kan sætte dig til rette ved baren og bede om din egen shaken not stirred..

Holmens Kanal

Her er du ankommet til den elegante klassiske cocktailbar, hvor der ikke er fare for at snuble over gymnasieelevernes skoletasker.

Med det Kongelige Teater, Hotel d’Angleterre og Danske Bank som de nærmeste naboer bor cocktailbaren Holmens Kanal ganske tæt på Kongens Nytorv. Den internationale stemning fornemmes fra det første ”good evening”, da den kvindelige tjener byder velkommen.

Læs mere

Bar25

Bar 25

Bartenderen på den spritnye Bar25 i hjertet af København er blevet kåret til Danmarks bedste.

Hos den nyligt åbnede Bar25 i det gamle minefelt på Nikolaj Plads mixes ikke kun cocktails, men også stilarter. Baren er et eventyrligt og bizart miks af chesterfieldsofaer, Saturday Night Fever discolys i gulvet, rå new yorker murstensvægge, et antikt kasseapparat og så pludselig en bar i nordisk lyst træ og moderne barstole.

Læs mere

Ruby

Ruby

En af verdens bedste cocktailbarer ligger i en smuk gammel lejlighed på Gammel Strand. Med kompetent vovemod tilføjer bartenderen det klassiske repertoire af drinks og cocktails sit eget twist.

Enhver københavnsk cocktailbar med respekt for sig selv, skilter ikke med sin eksistens. Måske er indgangen en undselig port til en baggård på Vesterbro, en anonym sort dør med kighul eller som det er tilfældet med Ruby en helt almindelig gadedør, hvor kun en diskret graveret messingplade afslører, at baren er beboeren.

Læs mere

Gilt

GILT

Cocktailbarens svar på det nordiske køkken ligger på Indre Nørrebro. Her trylles med ingredienser som stikkelbær, havtorn, rabarber og birkesaft og ravbitter.

Hvis man spørger bartenderen på Gilt om han vil mixe en Margarita, svarer han med et smil ”Helst ikke”. En klassisk tequila cocktail med salt og lime er simpelthen for kedelig og man fornemmer, at jobbet bag baren ikke blot er at arbejde, men en passion.

Læs mere

Nimb Bar

Nimb

Der er plads, lys og luft under de imponerende lysekroner i Hotel Nimbs smukke restaurerede balsal, der i dag er rammen om Bar Nimb.

Man kan ikke se det, hvis man ikke lige ved det – at der ligger en cocktailbar gemt i det indre af Nimb bygningen ved siden af indgangen til Tivoli overfor Hovedbanegården. Men går man ind og op af trappen åbenbarer sig en cocktailbar i et stort højtloftet og luftigt lokale med statelig pejs og tre funklende lysekroner fra dengang her var balsal.

Læs mere

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!