3 gratis søndagskoncerter på Christiania

Foto: Virgin Suicide og Black Dylan.

Nemoland fejrer deres 10 års jubilæum med en række gratis søndagskoncerter på Christiania.  Nyd blandt andet lyden af Rugsted og Kreutzfeldts tidsløse klassikere.

Du kan stadig nå at opleve Café Nemolands gratis søndagskoncerter. I anledning af deres 10 års jubilæum har de henover sommeren skruet ekstra op for ambitionerne på den musikalske front. Her er tre gode bud på, hvilke koncerter du kan rocke med til, mens du nyder stemningen under aftensolen. Den eneste entrébillet er, ifølge fristaden selv, et besøg i baren.

Black Dylan

Vi kender ham bedst som den danske reggae- og soulsanger, Wafande, men når han spiller på Christiania, vil han gå under navnet Black Dylan. I samarbejde med den danske producer Nuplex, viser han helt nye sider af sit musikalske talent, inspireret af den amerikanske soul-tradition.

Du kan derfor roligt glæde dig til at høre hans nye projekt folde sig ud på Nemolands scene den 17. juli klokken 20.00.

Tilmeld dig via Facebook her

Fallulah

Fallulah gør, med sine indie-rock inspirerede popsange, klar til at give dig en magisk aften i Café Nemolands smukke have. Siden hendes gennembrud i 2011 med sangen ’Out Of It’ har hun vundet publikums hjerter, og står nu klar med et helt nyt album, ’Perfect Tense’. Der er derfor lagt i ovnen til en stemningsfuld koncert.

Fallulah går på scenen den 31. juli klokken 20.00.

Tilmeld dig på Facebook her

Rugsted & Kreutzfeldt

Fristaden står i nostalgiens tegn, når Rugsted & Kreutzfeldt indtager scenen. Duoen varmer op til fællessang med deres tidsløse klassikere, og selvom de begge har passeret de 60 år, lyder musikken stadig som dengang i 80’erne, hvor de hittede med sange som ”Jeg ved det godt”, ”Da du var min helt alene” og ”Tilfældigvis forbi”.

Scenen er sat den 7. august klokken 20.00.

Tilmeld dig på Facebook her

Læs mere om søndagskoncerter på Christiania her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!