Teater Tapas på Refshaleøens Teaterø

Teater Tapas på TeaterøenFoto: Teaterøen.

Oplev tapas som smagsprøver på forestillinger og mad langt ude på Refshaleøen, hvor Teaterøen sætter et særligt koncept i scene en gang om måneden.

Småt og lækkert! Sådan er det med de mageløse og mundrette hapser, som man kan nyde til sin Rioja på enhver spansk taverna. Og sådan er det på Teaterøen, der disker op med lækre små appetitvækkere, som både kan nydes på scenen og fyldes i munden. Dels som små forestillinger af kun 15 minutters varighed og dels som spiselige spanske tapas. Begge dele kalder Teaterøen for Teater Tapas – et koncept, der sættes i scene den sidste søndag i hver måned.

Tapas som kunst og mad

Der kaldes på det intime, det nære, det hyggelige og det delikate, når der spilles Teater Tapas på Teaterøen. 15 publikummer ad gangen forkæles med forskellige 15 minutter lange smagsprøver på hvad ensemblet og stedet formår. De små bidder af forestillinger gentager sig i løbet af søndag eftermiddag. Det er uhøjtideligt og hyggeligt og når man ikke den ene Teater Tapas, så når man nok den næste. Undervejs kan man tage en pause i caféen og lade sig lokke af en anretning af de traditionelle, spiselige tapas, inden nysgerrigheden igen vækkes af en ny bid af en forestilling.

Utæmmet natur og scenekunst på Refshaleøen

Teaterøen, der er en blot 3 år gammel åben platform for dansk og international scenekunst, ligger langt ude på Refshaleøen. Den exceptionelle beliggenhed ved vandet, i utæmmet natur og blandt rå industri giver mulighed for nye og alternative måder at udfolde scenekunst på. I den kommende sæson spilles bl.a. danseforestillingen Fly Trap for børn, Liquid Love om kærlighedens vilkår og Iliaden – alle forestillinger sat i scene af forskellige gæsteensembler, der nyder godt af øens potentiale.

Gratis teaterbus fra Christianshavn

Teater Tapas finder sted på Teaterøen, William Wains Gade 11, Refshaleøen, 1432 København, den sidste søndag i hver måned. Næste gang er søndag den 24. april kl. 16.00-20.00. Dørene åbnes kl. 15.30, men man kan komme i hele tidsrummet. Publikum, der vil se alle forestillinger, skal dog være der senest kl. 16.30. Der kører en gratis teaterbus fra Christianshavns Torv kl. 15.30 og 16.30.

Billetterne koster 100 kr. for voksne og 55 kr. for unge under 25 år. Tapas anretning kan købes i caféen for 100 kr.

Læs mere om Teaterøen her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!