3 lækre brunchsteder i København

Foto: Sarah Coghill http://sarahcoghill.com/

Brunch – måltidet der forener det bedste fra morgenmaden og frokosten. Her finder du tre rigtig gode af slagsen i København

Der er ligeså mange meninger om den bedste brunch, som der er mennesker, men på disse tre spisesteder er du sikker på ikke at gå galt i byen, hvad angår friske råvarer, god betjening og hyggelig stemning. Velbekomme!

Wullf og Konstali

Sammensæt din helt egen anretning på det populære spisested på Lergravsvej. Du kan vælge mellem enten 5 små retter for 109,- eller 7 retter for 139,-. I alt er der 18 forskellige komponenter i kategorierne bageri, ost, æg, kød og ‘lidt af det sjove’. Brødet er friskbagt fra eget bageri og al maden laves i øvrigt fra bunden. Du kan spise brunch alle dage mellem 9-15. Der er flest gæster i weekenden, så det er derfor en god idé at komme før kl 10 og efter kl. 14, hvis du vil være mere sikker på at få et bord.
Læs mere her

Kalaset

Kalaset – på svensk fest – ligger på Nansensgade og drives af svenske Caroline Lanner og italienske Ermanno Barbani. Dele af menuen er derfor også svensk. Indretningen er retro og kitsch med transistorradioer på væggen og ikke to ens møbler. Maden er økologisk og hjemmelavet og du kan enten nyde en normal eller en vegetarisk brunch. De har flere forskellige slags pandekager, og hvis du køber en kaffe får du en refill for kun 5 kroner.
Læs mere her

Canteen

Rygtet siger, at her finder du Østerbros bedste brunch. Vælg mellem en morgenkomplet, brunch eller vegetarbrunch. Alt kød er økologisk og kommer fra Grambogaard på Fyn, der har specialiseret sig i opdræt af “glade dyr”. Der lægges vægt på velsmag og god betjening. Din brunch bliver smukt anrettet i fine skåle, så retterne ikke blandes sammen. Kvaliteten er helt i top, selv ketchuppen er hjemmelavet.
Canteen er desværre lukket

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!