Italienske madoplevelser i efterårsferien

Italian Dining WeekSpuntino er en af de godt 40 restauranter, der er del af Italian Dining Week. Foto: Foodmovers.

Bruschetta, vitello tonnato, risotto, osso buco, panna cotta eller crudo af helleflynder og linguine med parmesan og trøffel. Bliver du sulten? Så tag med til Italien i København, når Italian Dining Week indtager byen.

I efterårsferien behøver du ikke rejse langt for at mærke den italienske stemning og opleve Italiens gastronomi. For tredie år i træk åbner nemlig Italian Dining Week i København i uge 42.

Italian Dining Week, der er arrangereret af Foodmovers og San Pellegrino, byder på italienske madoplevelser på godt 40 restauranter med enten italienske rødder eller blot en stor forkærlighed til støvlelandets køkken. For 225 kr + 25 kr i billetgebyr byder restauranterne på hver deres menu, der alle består San Pellegrino, antipasti til deling for to plus 3 retter; primo, secondi og dolce.

Både traditionelt og nyt

Der er tale om traditionelle menuer med bruschetta, vitello tonnato, risotto, osso buco, panna cotta og tiramisù. Men der er også rige muligheder for at prøve nye spændende retter såsom sprødt æg i Grana Padano-ost hos Maio eller kastanje-gnocchi med svampe stegt i brunt smør hos Bastards. Eller hos den redesignede Spuntino bl.a. Linguine med parmesan og trøffel og Crudo af helleflynder med citron, grape, mynte og fennikel. Det er bare med at gå på opdagelse hos de mange restauranter for at finde ud, hvad de serverer.

Mange italienske muligheder

Et af formålene med Italian Dining Week er, i følge Foodmovers og San Pellegrino, at åbne dine øjne for de ‘vidunderlige muligheder, du har for at spise italiensk i Danmark’. Og med ca. 40 restauranter på programmet burde der være rig lejlighed til netop det. Med andre ord mulighederne er mange, og man har hele efterårferien til at udforske det italienske køkken helt uden at forlade landet.

Italian Dining Week finder sted på ca. 40 restauranter i København den 15.-22. oktober. Billetsalget er startet.

Læs mere om Italian Dining Week, restauranterne og billetter her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!