Frank Sinatras liv og musik på Bellevue

Under my skinFoto: Bellevue Teatret.

Under my skin om Frank Sinatras storhed, fald og comeback på Bellevue Teatret med bl.a. Flemming Enevold, Bjarne Henriksen og Marie Askehave tilsat alle de gyldne melodier.

Bellevue Teatret skyder det nye år i gang med et musikalsk familiedrama om Frank Sinatra og hans søn Frank Junior i forestillingen Under my skin, der har premiere den 20. januar.

Under my skin tager udgangspunkt i sangeren Frank Sinatras største hits og skildrer hans livs krise, storhed og fald. Året er 1968 da vi møder Frank i sit livs krise. På overfladen er han en af verdens største entertainere. Han er berømt, feteret og styrtende rig, men indadtil halter det. Han er egoistisk, temperamentsfuld, en sexafhængig alkoholiker, hvis familiefølelser mest knytter sig til mafiaen. Han kan ikke længere følge med tiden, føler sig gammel og føler pludselig en erkendelse af, at have svigtet sine nærmeste. Men helt færdig er han ikke. Da Sinatras far dør i 1969 bryder krisen ud i lys lue og Sinatra beslutter sig for at omlægge sit liv. Han vil være et ordentligt menneske og en god far, samt give stafetten videre. Sammen med sønnen Junior begynder de at planlægge et comeback, hvor Junior skal være i front for det pladeprojekt, som Sinatra netop har påbegyndt.

Indrammet af en perlerække af de melodier, som Frank Sinatra udødeliggjorde, skildrer Under my skin en fortælling om genforeningen mellem far og søn.

En stjernebesætning af skuespillere

Foruden et 6-mands stort orkester byder forestillingen på en stjernebesætning med Flemming Enevold i rollen som Frank Sinatra, Johannes Nymark som Sinatra Junior, Bjarne Henriksen som Sinatras producent og Marie Askehave i rollen som en af Sinatras fire hustruer, den billedskønne skuespiller, Ava Gardner. Publikum vil derudover kunne se frem til at høre hits som Yesterday (Lennon McCartney), That’s life (Dean Kay & Kelly Gordon), For Once in My Life (Ron Miller & Orlando Muren) og I’ve Got You Under My Skin (Cole Porter). 

Flemming Enevold har skrevet manuskript, mens Bjarne Henriksen og Mads Ville står for instruktion.

Forestillingen finder sted på Bellevue Teatret, Strandvejen 451, 2930 Klampenborg og spiller fra den 20. januar og til ind i februar.

Køb billetter til ‘Under my skin’ på Bellevue Teatret her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!