Dining Week 2018 er på trapperne med to overraskelser; den spritnye festival Cocktail Week og en særlig Tivoli Dining Week festival, der begynder en uge før selve Dining Week. Det er nu du skal stille dig i kø.
Læg ikke slankekuren i midten af februar. Her ruller Dining Week nemlig ud i hele Danmark og forvandler vinterferien til en restaurantfestival for alle madglade danskere. Dining Week holdes i år for ottende gang, og udover den originale restaurantfestival er der to store nyheder på menuen. I år garneres Dining Week således med to ekstra festivaler; Cocktail Week og Tivoli Dining Week, og bliver dermed større end nogensinde.
Cocktail Week
København er i løbet af de senere år blevet særdeles rig på barer, hvor man sætter en ære i at mikse en udsøgt cocktail. Det er en udvikling som Dining Week med Cocktail Week har forstået at udnytte. Cocktail Week, der finder sted i uge 7 sideløbende med Dining Week, bliver Københavns første store cocktailfestival og vil henvende sig til alle de gæster, der ikke har lyst til at slutte en god aften, men tværtimod gerne vil forlænge oplevelsen. For 100 kr. + billetgebyr får gæsterne to cocktails enten før, under eller efter middagen på en af Københavns bedste cocktailbarer. Og dem er der mange af. Blot for at nævne nogle få; Ruby, Curfew, Balderbash, Whammy Bar og The Jane. Cocktail Week er et samarbejde mellem Dining Week, en række københavnske cocktailbarer, Diageo og Fentimans Danmark. Det er tanken, at Cocktail Week fremover skal være en selvstændig cocktailfestival, som de kendes fra New York og London.
Special edition i Tivoli
Dining Week er siden 2011 blevet afholdt hvert år i uge 7, men i år har arrangørerne valgt at udvide konceptet med et nyt samarbejde med Tivoli, der åbner Tivoli Dining Week allerede i uge 6. Tivoli Dining Week løber således af stablen den 2.-8. februar i ugen op til Dining Week. Festivalen omfatter Tivolis egne restauranter: Brdr. Price, Grøften, Gemyse, Hereford Beefstouw, fru Nimb, Nimb Brasserie, Nimb Vinotek, Færgekroen Bryghus, Mazzoli’s og Paafuglen. Gæster til Tivoli Dining Week kan nyde Havens madoplevelser med særlige menuer til 300 kr. inkl. entré til den nye ”Vinter i Tivoli”-sæson. Årskortholdere betaler 240 kr. Tivoli Dining Week indgår som en del af fejringen af Tivolis 175 års jubilæum i 2018.
Dining Week er Nordens største
Igen i år deltager et væld af restauranter i Dining Week og man kan med glæde konstaterer, at der er mange forskellige, i hvert et hjørne af byen (og landet) og med varierede menuer. Der er med andre ord noget for enhver smag. Konceptet er som altid – hver restaurant tilbyder en tre-retters menu inklusiv S. Pellegrino mineralvand for 215 kr. + gebyr i hele uge 7.
I løbet af de seneste syv år har Dining Week spredt sig fra København til hele Danmark, og i dag er det Nordens største restaurantfestival. I 2017 satte 115.000 gæster sig til bords på over 200 restauranter. Dining Week bliver præsenteret i samarbejde med San Pellegrino og det digitale madmagasin Copenhagen Food.
Tivoli Dining Week finder sted i uge 6, mens Dining Week og Cocktail Week finder sted i uge 7.