Trøffel- og vinfest på restauranterne i Illum

La Dolce VitaArrangementet La Dolce Vita i Illum giver mulighed for at smage verdens dyreste fødevare indgå i en lang række forskellige retter. Foto: Illum.

På lørdag byder Illum indenfor til det gode liv. Ved arrangementet La Dolce Vita kan du smage retter med verdens dyreste fødevare, trøfler og nogle af Piemontes bedste vine hos Eataly, Mosto, Maio og Løgismose.

Det er ikke hver dag man kan spankulere fra den ene restaurant til den anden og smage deres bud på retter med verdens dyreste fødevare, trøfler akkompagneret af nogle af Piemontes bedste vine. Men på lørdag den 28. oktober åbner Illums tre italienske restauranter, Maio, Eataly og Mosto plus Løgismose – for denne eksklusive mulighed med arrangementet La Dolce Vita.

De første hvide Alba trøfler

For en billetpris på 399 kr. (børn 89 kr.) kan du over fire timer spise på alle restauranterne og smage deres specialmenuer med bl.a. årets første hvide Alba trøfler på frisklavet pasta. Der vil også være trøfler med eksempelvis burrata, økologiske grøntsager, kalvekød og som sandwich. Maio og Eataly har to store italienske buffeter klar, mens Løgismoses trøffelekspert serverer forskellige trøffel sandwich og tapas.

Vinbønderne skænker selv op

Maden ledsages af ti glas forskellige vine fra Barolo, Barbaresco og Babera skænket af vinbønderne selv. Der er tale om vine til normalt 500 kr. pr. flaske og du vælger selv blandt 40 vine fra Piemonte regionen. Der er samtidig mulighed for at lære at lave pasta og pizza, som der løbende holdes minikurser i hos Eataly og Mosto.

Trøffel- og vinfesten hos Illum finder sted på lørdag den 28. oktober kl. 12-16 og kl. 17-21.

Læs mere om trøffel- og vinfesten La Dolce Vita hos Illum og billetter her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!