Copenhagen Opera Festival

Foto: Klods Hans, Mathias Bojesen 2014Foto: Klods Hans, Mathias Bojesen 2014

Fra 26. juli til 2. august fyldes København med de skønneste toner fra Copenhagen Opera Festival, der præsenterer den klassiske genre i nye rammer

Som gæst inviteres du til at tage aktiv del i musikken. Som for eksempel ved den daglige morgensang ledt af festivaldirektør Michael Bojesen. Festivalen har centrum omkring Torvehallerne og Israels Plads, men der er arrangementer i hele København.

Klik her for at se alle spillestederne.

Operafestivalen, der har eksisteret siden 2009, afsøger nye grænser og nedbryder de vante forventninger til genren. Det skaber oplevelser, der udvider horisonten for erfarne operagængere såvel som novicer. Festivalen styrker sangglæden, tiltrækker internationale stjerner til byen og samarbejder både med nye talenter og veletablerede kunstnere.

Operafestivalen er slut for i år. Læs mere om den her.

Tre udvalgte oplevelser

Pop-up opera på cykel
Oplev en højst usædvanlig opsætning af Verdis populære opera La Traviata. Tre sangere plus klaver, kostumer og blomsterranker transporteres byen rundt på cykel. Hvis du er heldig folder cykelfortællingen sig måske ud i nærheden af dig.

OperaLounge
Småsnak og opera – en umulig cocktail? Nej, ikke her.
OperaLounge giver helt slip på formerne og lader DJ’ens fantasi sætte grænserne for, hvordan opera kan lyde og nydes under uformelle forhold.

Carl og Marie
Tag med på en rejse gennem komponisten Carl Nielsens og hans hustrus sind og historie. Fragmenter fra de mange breve indgår som monologer og dialoger, vævet ind og ud mellem sangene, som får nyt liv og synges af to af landets bedste operasangere.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!