Podcasts om København med mere

Foto: Københavns Biblioteker

Københavns Biblioteker

På Københavns Bibliotekers hjemmeside kan du lytte til Bag om København, en podcast med fortællinger og portrætter, ofte set fra bagsiden af det historiske København. Ugen i København formidler hver tirsdag avisernes dækning af de mest aktuelle københavneremner. Som et fast punkt er der altid restaurant- og caféanmeldelser fra fredagsaviserne. Artiklerne er udvalgt fra Berlingske, Information, Jyllands-Posten og Politiken. Kulturområdet dækkes af Kulturlyt, hvor du hver mandag kan høre alt fra skuespillerinterviews til koncertanmeldelser.

Du finder alle lydfortællingerne her

Vidunderlige København

Copenhagen Cast er en ny podcast, hvor Wonderful Copenhagen sammen med skiftende gæster forsøger at blive klogere på, hvordan fremtidens turisme i København vil se ud. Indtil videre er der kommet tre udsendelser.

VINK

VINK er et digitalt kulturmagasin, som deler ud af byens mangfoldige og skæve kulturtilbud. En platform for de nye og spirende initiativer med en anderledes vinkel på kulturen i København. Podcasten, der hedder VINK LYD broderer et lydtæppe af mangfoldige københavnske stemmer, fortællinger og kulturfænomener.

Third Ear

Third Ear minder en del om VINK LYD, men laver podcasts, der dækker langt mere end København. Perspektivet går såmænd helt til Mars! Her er masser af spændende og udfordrende stof for næsten enhver interesse.

Er du glad for at læse bøger?

I så fald kan vi anbefale en af Politikens podcasts, Bogfolk. Her kan du høre forfatterportrætter, genregennemgange, temaer og meget andet, der har med bøger og de mennesker, der beskæftiger sig med dem at gøre. Det handler ikke kun om København – men meget af stoffet er af naturlige grunde relateret til byen, da Politiken ofte får prædikatet ”københavneravis”.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!