Driss El Maloumi på Global

Event afholdt

Oplev de fortryllende toner fra den talentfulde musiker Driss El Maloumi, når han indtager Global Copenhagens scene. Med sig har han sit fantastiske strengeinstrument oud.

Nu kan du lukke øjnene og drømme dig væk til Driss El Maloumis tryllebindende musik. Mestermusikeren går nemlig om kort tid på scenen i Global Copenhagen sammen med sin tro følgesvend, den lille pæreformede ”oud”, som er et gammelt arabisk strengeinstrument. Her spiller han sin klassiske, arabiske musik med et helt personligt præg.

På verdensturné

Driss El Maloumi har stort set turneret det meste af verden sammen med navne som Omar Bachir, Ballaké Sissoko og Montserrat Figueras. Han har lavet musik til teateropsætninger sammen med Jordi Saval og spillet i nogle af Europas fineste klassiske ensembler. Nu er han dog dykket ned i en forunderlig verden med sin oud, som har åbnet et helt nyt univers i lyden af hans musik.

Marokkanske rødder

Global Copenhagen, som er Danmarks regionale spillested for alverdens musik, tager derfor imod en stjerne af international karakter. De arabiske toner er ikke helt tilfældigt udvalgte. Det har nemlig rødder i den marokkanske kultur fra Driss El Maloumis hjemby, Agadir i Marokko. En genre som hans oud tydeligt tager afsæt i.

Der er derfor lagt i ovnen til en spændende og stemningsfuld aften til lyden af musikken fra den udenlandske verdensstjerne.

Driss El Maloumi spiller den. 12. november kl. 21. (dørene åbner kl. 20).

Det foregår på Global Copenhagen, Nørre Alle 7, 2200 København N.

Prisen er 120 kroner. Er du OplevByenXTRA medlem får du dog lige nu rabat. Du kan læse mere om dine muligheder som XTRA-medlem i linket herunder.

Læs mere som OplevByenXTRA medlem her

Køb billetter til arrangementet her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!