Tangokoncert i verdensklasse med Maia Castro

Event afholdtFOTO: Global Copenhagen

Snyd ikke dig selv for en aften i selskab med en af tangoens største stjerner, Maia Castro, når hun gæster Global med passioneret og intens musik.

Der løber tango i uruguayanske Maia Castros årer. Hun er vokset op med den, danset til den som barn og brugt hele sit voksne liv på at viderefortolke tangoens musikalske arv.

Selv siger hun, at hun er født i et land, der er ”præget af tango og folklore” og at det altid vil være udgangspunktet for hendes musik. For som hun siger, så er det derfra ”vi har vores kulturelle bagage og det er den vi benytter som grundelement, når vi skriver de sange vi rejser rundt med.”

I sin hjemby, Montevideo, Uruguays hovedstad, er hun et kendt navn, der spiller på såvel små klubber, som store stadioner. Hun optræder regelmæssigt med byens symfoniorkester, Orquesta Filharmonica De Montevideo, når de skal præsentere tangomusikken.

Hendes live-optrædener er både intense og intime, hvilket hun beviste på Copenhagen Jazz Festival og sidst hun besøgte Global i 2014. Siden da har hun udgivet det anmelderroste album Milongas, tangos y otros vientos en vivo.

Glæd dig til tango i verdensklasse, når Maia Castro gæster Global Copenhagen, Nørre Alle 7, København N, Fredag d. 30. september kl. 21.

Du kan købe billetter med en rabat på 30% til koncerten, hvis du er medlem af OplevByenXTRA. Bliv medlem her.

Rabatlink: (synligt for medlemmer)

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!