3 steder med fantastiske kager

Foto: Konditori Antoinette

Brug den søde tand som guide fra Kongens Nytorv til Tivoli. Glem alt om bikinisæsonen, og kast dig ud i en tour de force på kager.

Starten går ikke langt fra Kongens Nytorv med pit stop ved Strøget til målstregen ved Tivoli – skal du med?

Er der intet brød? Så spis kage

Konditori Antoinette i Østergade har fundet inspiration til deres valgsprog hos den sidste franske dronning, Marie Antoinette. Marie Antoinette mistede sit hoved, og det risikerer man også let ved synet af konditoriets udvalg af småkager, macarons og lagkager. Heldigvis ikke definitivt, men prøv alligevel at holde hovedet koldt og spar på appetitten til turens næste stop længere oppe ad Strøget.

Læs mere om Konditori Antoinette her

Kager, Kunst og Kærlighed Kvæler al Besværlighed

Københavns ældste konditori, Conditori La Glace, har ligget på den samme adresse siden 1870. Husets specialitet er Sportskagen, der oprindelig blev fremstillet til en teaterforestilling på Folketeatret i 1891. Kagen er en drøm af flødeskum, makronbund og karamelliserede vandbakkelser og vejer godt til på kaloriebudgettet. Så en rask travetur op ad Strøget og over Rådhuspladsen mod Tivoli må gøre det ud for sportslige indslag.

Læs mere om Conditori La Glace her

En kærlighedshistorie – Japan til Danmark

Andersen ”Flagshipstore” Tivoli ved Tivolis indgang overfor Hovedbanegården har fået sit navn efter vores eventyrdigter H.C. Andersen. En ung japansk bager kom i 1959 til Danmark for at lære at bage wienerbrød og forelskede sig hovedkulds i dansk mentalitet og bagetradition. Kærligheden udmøntede sig i Andersen Bakery i Japan og nu også i København. Andersen Bakery har både lagkager og fromagekager som signaturkager, men serverer også underskønne citrontærter og flødeskumskager. Kan du ikke spise flere kager her og nu, så køb kager med hjem til familien. Du bliver med garanti populær.

Læs mere om Andersen Bakery her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!