Shakespeare og picnic

Kunne du godt tænke dig en hyggelig tur i teatret og samtidig nyde det gode sommervejr?

Så kan du besøge Grønnegårds Teatret, der i år fejrer William Shakespeares 450 års fødselsdag med en nyfortolkning af hans klassiske komedie “De Lystige Koner i Windsor”. Stykket handler om den forarmede adelsmand Falstaff, der vil tjene nemme penge på at kurtisere byens velhavende borgerfruer.

Teatret skriver selv om forestillingen:
“De Lystige Koner i Windsor er en forestilling om moral, begær, utroskab og forfængelighed, der med humor og list viser, hvorfor mænd er fra Mars og kvinder fra Venus. En forestilling om at gøre et godt parti eller vælge med hjertet – fra en tid før dating, svingerklubber og flexlån.”

Instruktør Christoffer Berdal har byttet om på den traditionelle rollefordeling: mænd spiller kvinder og kvinder mænd, unge spiller gamle og gamle unge.

Forestillingen spilles i Odd Fellow Palæets Have, der omdannes til en hyggelig gårdhave, hvor man kan nyde sin medbragte picnic i solen inden forestillingen.

I stil med Shakespeares Globe teater i London har man indrettet en rund scene, hvor publikum sidder 360 grader rundt og har godt udsyn til forestillingen.

Praktisk info

Odd Fellow Palæets Have: Bredgade 28, 1260 København K
27. juni – 23. august 2014
Mandag til lørdag kl. 19.30

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!