Teaterkoncerten Beethoven på Bellevue

Beethoven på BellevueteatretFoto: Stig Håvard Dirdal.

Nikolaj Cederholm står bag danmarkspremieren på  den tryllebindende teaterkoncert Beethoven på Bellevue Teatret.

For første gang i verdenshistorien er Beethoven, Turner, Mandela og Darwin samlet på den store operascene til danmarkspremieren på Nikolaj Cederholms iscenesættelse af teaterkoncerten Beethoven. Bellevue Teatret lover en tryllebindende forestilling og en æstetisk oplevelse med musik, sang og overdådige kostumer. Teaterkoncerten er efter sigende et eksempel på klassisk dramatik sat ind i vores egen samtid. En forestilling, der byder på livets karrusel med op- og nedture og genkendelige historier.

Bellevue Teatrets 80-års jubilæum

Teaterkoncerten kommer til at spille den centrale rolle i fejringen af Bellevue Teatrets 80-års jubilæum. Valget er truffet på baggrund af koncertens popularitet i udlandet, hvor den især i Norge er blevet rost til skyerne. Publikum kan på scenen opleve stærke profiler såsom Lotte Andersen, Bjørn Fjæstad og Jimmy Jørgensen. Musikken er af Peter og Jens Hellemann, og koreografi af Anja Gaardbo.

’Beethoven’ spiller på Bellevue Teatret, Strandvejen 451, 2930 Klampenborg, fra den 17. september til oktober 2016.

Du kan købe billetter med en rabat på 50% til forestillinger i perioden d. 20-24 september, hvis du er medlem af OplevByenXTRA. Du kan blive medlem af OplevByenXTRA ved at klikke her

Rabatlink er synligt for medlemmer: 50% rabat

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!