3 steder at høre herlig musik i forårs-månederne

Vi fra OplevByen.dk vil gerne komme med en opfordring til, at man mindst én gang her i forårs-månederne tager en aften i byen og hører noget godt musik i godt selskab efter eget valg

VEGA sætter velkendte og nye kunstnere i spil

Henover foråret er det muligt at finde ud af, hvordan TV-2, Lars H.U.G. og Michael Falch holder sig, når spillestedet med stjernenavnet Kellerdirk byder ind til koncerter. Har du svært ved at holde dig vågen ind til koncerten på Kellerdirk kl. 23.30, kan du forberede dig på VEGA, hvor soulpoptrioen Scarlet Pleasure er på scenen tidligere på aftenen. Dørene slås op kl. 19.00, opvarmningen er lagt i hænderne på de nye, men ikke mindre talentfulde navne: ANYA og Borneland.

Læs mere om VEGA her

MOJO Blues Bar samler erfaringen

Trods byggerod i omgivelserne holder MOJO Blues Bar stand og serverer live blues hver dag. Den 27. marts kl. 22 er det The Mojo Makers, der entrerer på scenen. De fleste medlemmer i Mojo Makers har en fortid som sidemen for nogle af Danmarks største bluesnavne. Sammensætningen af erfaring kombineret med sangskrivning af internationalt format og et medrivende sceneshow har gjort Mojo Makers til et populært live band.

Læs mere om MOJO Blues Bar her

Danse natten lang – Danse til en særlig sang

Danse er der plads til på Cafe Kellerdirk, der fungerer som teatercafé for Avenue T og som spisested fra frokost til aften. Også som spillested er cafeen et besøg værd for modne voksne. Die Herren gæster dansecafeen med en veloplagt koncert. Kan du ikke nå det den 27. marts, får du en ekstra chance den 1. maj, som er en oplagt gå-i-byen-aften. Begge aftener starter koncerten kl. 23.30.

Nostalgiske toner fra One Two og Thomas Helmig vækker genkendelsens glæde på den effektfyldte scene 2 gange hver med i alt 4 koncerter i løbet af april, maj og juni. Her kan modne voksne i høj grad opleve eller genopleve den fede stemning, som kun er blevet skønnere at huske på siden ungdommens jagt på høj musik og nærkontakt i venners lag.

Læs mere om Kellerdirk her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!