Bob Dylan kommer til København

Bob Dylan besøger Falconer Salen i København den 8. og 9.oktober 2015. Billetterne kan købes via Billetnet fra 27. april kl 10.00, og du skal nok ikke vente for længe, hvis du vil sikre dig en plads

Bob Dylan fylder 74 år d. 24. maj og er til trods for sin høje alder stadig aktiv i musikmiljøet. Bob Dylan anses for at være stifteren af genren folkrock og er også blevet omtalt som protestsanger. Hans musik holder den dag i dag både pga. lyden i dem, men også pga. hans tekster som i sangen “Blowing in The Wind” – der handler om krig, fred og frihed, hvilket stadig er lige aktuelt.

Bob Dylan og jeg

En tur “down memory lane” med den nu ældre herre – det vil jeg ikke gå glip af. Bob Dylan kom første gang ind under huden på mig i 1971-72, da jeg som ung teenager, uden en krone på lommen, forsøgte at tjene lidt ekstra penge til studierne. Min daværende kæreste var rigtig god til at spille guitar og jeg var god til at samle penge ind. Hver gang vi kunne se bunden af pengekassen tog han sin guitar på skulderen og jeg tog hatten i hånden, og mens han spillede “Blowing in the Wind”, “Mr. Tambourine Man”, “Knockin’ on Heavens Door” og en hel masse andre populære Bob Dylan numre, gik jeg rundt med hatten i hånden og samlede mønter ind på byens lokale værtshuse.

Husk at købe billetter d. 27. april

Bob Dylan vækker en masse gode, skønne og sjove minder i mig, og jeg skal helt sikkert have en af billetterne til en af koncerterne d. 8. eller 9. oktober, hvor han spiller i Falconer Salen. Sidst Bob Dylan gæstede København i 2013, blev billetterne revet væk næsten lige så hurtigt, som de blev frigivet, så denne gang står jeg først i køen.

Du kan købe billetter på Billetnet via linket her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!