Melodien, der blev væk – på Nørrebro Teater

For første gang i mere end 20 år opsættes Kjeld Abells klassiker Melodien, der blev væk – og du kan opleve den på Nørrebro Teater.

Stykket handler om gennemsnitsdanskeren Larsen. En kommunefarvet kontorarbejder, der går på arbejde dag ud og dag ind og føler at intet i livet går som forventet. Indtil en dag, hvor en særlig melodi blander sig med hverdagens monotoni. Larsen indser, at han vil have mere ud af livet og siger sit job op for at forfølge melodien og sin egen frie vilje sammen med sin forlovede Edith.

Klassiker i nye klæder

Kjeld Abells publikumssucces fra 1935 beskriver kampen mod borgerlige vaner og konventioner, mod angsten for forandringer og åndelig indskrænkethed. Melodien, der blev væk satte den lille mand i rampelyset og skabte et forfriskende pust i samtidens økonomiske krisestemning.
Bag den moderne opsætning af stykket står scenograf Franciska Zahle, den svenske instruktør Sara Cronberg og koreograf Toniah Pedersen. Hannah Schneider har forsynet forestillingen med nye toner på baggrund af Herman D. Koppel og Berhard Christensens originale musik.

Hvor og hvornår?

Du kan opleve Melodien, der blev væk på Nørrebro Teater fra 20. februar til 17. april.
Billetpriser fra 100 til 395 kr.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!