Alison Moyet

Denne lille artikel omhandler en stor kunstner, som måske ikke er helt så kendt her i landet, men ikke desto mindre så giver hun koncert i DRs Koncertsal d. 16. februar 2015.

Der er kun få billetter tilbage, så derfor denne lille reminder.

Popstjerne ved et tilfælde

Alison Moyet havde sammen med Vince Clark, tidligere medlem af Depeche Mode, skabt elektrohittet “Don’t go”, som nærmest over natten gjorde popduoen, Yazoo, til verdensstjerner. Dette hit blev startskuddet på Alison Moyets opstigning til den britiske eletroniske musiktrone. I begyndelsen af firserne  tegnede Yazoo den begyndende elektroscene i England. Duoen varede dog ikke for evigt, faktisk var det en kort periode, at Moyet og Clark dannede par. I stedet skrev Moyet under på en kontrakt med Colombia Records, som mundede ud i det succesfulde og millionsælgende soloalbum Alf. På dette album var ikke mindre end tre UK top ti hits, og samme album medvirkede til, at Moyet vandt en Britaward for bedste kvindelige artist.

Live aid og Danmark

Da rockkoncerten Live aid, arrangeret af Bob Geldorf og Midge Ure, afholdtes i henholdsvis Philadelphia og London d. 13 juli 1985, var det med Alison Moyet på listen over kunstnere. Dog var det ikke en solokoncert, men hun sang sangen “That’s the Way Love is” med Paul Young. Koncerten var arrangeret, for at samle penge ind til nødhjælp i Etiopien. Koncerterne blev på de to stadions sammenlagt overværet af ca. 160.000 mennesker. Foran fjernsynsskærmene rundt om i verden regner man med, at ca. 1,6 milliarder så med. Alison Moyet kunne også optræde til mindre arrangementer. I 1992 gæstede hun Danmark for første gang. Her spillede hun på Roskilde Festivalen. Nu er hun her så igen, og hvis man er interesseret i at høre en rigtig verdensstjerne, så vær hurtig og køb billet til koncerten i Koncertsalen i DR-byen.

Læs mere om koncerten her.

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!