3 nytårskoncerter at begynde året med

Det Kongelige Teaters NytårskoncertFoto: Natascha Thiara Ryder.

Begynd det nye år til tonerne fra en af Københavns nytårskoncerter. Oplev f.eks. Det Kongelige Teaters traditionsrige nytårskoncert eller Søs Egelind på konservatoriet.

Når julen så småt har lagt sig, kan man begynde at se frem til de nye festligheder. Her har du tre forskellige bud på nytårskoncerter i København.

Det Kongelige Teater

Nytårsaften slår Det Kongelige Teater traditionen tro dørene op for en festlig nytårskoncert i Operaen på Holmen. I år er det dirigenten Christian Vasquez, som sammen med Det Kongelig Kapel og solisterne Emma Ramsay Stele (violin) og Gabriella Pace (Sopran) skal formidle sine musikalske visioner til publikum.

Christians Vasquez er en erfaren herre og hans internationale karriere har bl.a. ført ham til Los Angeles Philharmonic, Israel Philharmonic, Tokyo Philharmonic og Leipzig Gewandhausorchester. Nytårskoncerten vil være præget af Vasquez’ venezuelanske rødder i samspil med den klassiske musik.

Koncerten holdes d. 31. december kl. 17.30.

Billetter til Det Kongelige Teaters Nytårskoncert kan købes her.

Læs mere om Det Kongelige Teaters Nytårskoncert her.

Københavns Kantatekor

En god måde at starte det nye år på kan også være sammen med Københavns katatekor, som holder koncerter i selskab med solisterne Inger Dam Jensen (sopran) og Palle Knudsen (baryton). Torben H.S. Svendsen er dirigent og samtidig en underholdende konferencier.

Kantatekorets Nytårskoncer kan opleves i henholdsvis Stengaard Kirke i Bagsværd d. 21. januar kl. 19.20 og i St. Magleby Kirke d. 23.-24. januar 2016 kl. 16.00.

Billetter kan købes her.

Læs mere om Kantatekorets koncerter her.

SMUK Nytårskoncert

Når det Det Slesvigske Musikkorps inviterer til nytårskoncert i Det Kongelige Danske Musikkonservatorie er det dirigent John Frederiksen. Sammen med musikkorpset og solisterne skuespilleren Søs Egelind og musikeren Christoffer Brodersen vil han formidle en højst sandsyndvis sprudlende og humørfyldt nytårskoncert.

Koncerten holdes i konservatoriets koncertsal d. 24. januar 2016 kl. 20.00.

Adresse: Det Kongelige Danske Musikkonservatories koncertsal, Julius Thomsens Gade 1, 1974 Frederiksberg.

Billetter kan købes her.

Læs mere om SMUK nytårskoncerten her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!