SMK Fridays

Start en weekend om måneden med et tankevækkende og rekreativt besøg på Statens Museum for Kunst. Læg afstand til de trivielle vaner og byd nye ideer og måder velkommen med en drink i fredagsbaren

SMK Fridays tager dig med til koncerter, eksperimenterende kunst og smagsoplevelser fra bod og bar.

Gratis adgang

Specielle installationer, interaktive workshops, live performances, talks og DJs forsøder din indtagelse af SMKs kulturelle udbud. Samtidig giver det appetit til at komme igen og besøge den skønne bygning og den fremragende permanente udstilling.

Kunst, der blander sig i samfundet

Eller er det mon samfundets mulighed for at blande sig i kunst, der er fokus på? Kom og skab din egen holdning. Kunstskatte er lettere at komme til at betragte i de offentlige og private museers udstillinger, som bygger på videnskabeligt arbejde. De afløser de gamle fyrstesamlinger, hvis formål var at fornøje publikum med et blændværk af kunst. Gennem kunstværker har kunstnere skildret deres opfattelse af verden. Ved at dele kunstværkerne har flere set det som en mulighed for at komme til orde. Ved at dele oplevelsen at tilegne sig budskaber i kunsten, er udtryksformerne, der udgør kunst, taget til i antal.

Kulturspredning

Gennem pædagogiske arrangementer som SMK Fridays, der tager gæsterne med på rejser i forskellige kunstretninger, viser SMK Fridays medier og metoder som hacker-kunst, gif-workshop, musik, film og en usynlig wi-fi oplevelse med Goodiepal.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!