SLOW på Glyptoteket

I en ellers hektisk hverdag og ikke mindst en konstant hektisk storby som København – kan det være godt at søge tilflugt et sted, hvor alt foregår i et langsomt og roligt tempo

Lyder det tiltalende… så er det måske værd at besøge Glyptoteket. Her er der altid fred og ro og plads til fordybelse – men specielt hvis man kommer, når der er SLOW på programmet. Det er et aftenkoncept som Glyptoteket har afprøvet før og nu starter op igen.

En aften fuld af kultur – og god simremad

En aften som er en blanding af musik, kunstfordybelse, samtaler, foredrag, rundvisninger og ikke mindst simremad. En af hovedoverskrifterne for konceptet er MAGT og med afsæt i den overskrift  vil forskellige kompetente personer diskutere kunst og arkitektur. Den seneste udgave af SLOW indeholdt bla. en samtale i cafeen mellem journalist Poul Pilgaard Johnsen og tidligere generalløjtnant Kjeld Hillingsøe om magt.

Og bliver du sulten undervejs, så er det bare at gå til museets festsal, hvor man omgivet af joniske søjler og romerske skulpturer kan nyde SLOW simremad.

Næste arrangement den 28. maj om BEGÆR

Udover interessante samtaler og rundvisninger, vil der være forskellige musikarrangementer arrangeret af Wundergrund (http://wundergrund.dk/om-wundergrund-2014/).

Lyder det hyggeligt – og nåede du ikke det seneste SLOW arrangement – så afholder Glyptoteket yderligere et d. 28. maj i tidsrummet 17-22 og det koster kun entreen – og eventuelt mad.. Arrangementet d. 28. maj har overskriften BEGÆR.

Du kan læse mere om arrangementerne her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!