Stella Polaris på Frederiksberg – 20 år i 2017

Stella Polaris, verdens største gratis elektroniske down-tempo festival, gæster endnu engang Frederiksberg til august. Denne gang fylder festivalen 20 år.

Festivalen Stella Polaris, der blev grundlagt i Århus i 1997, fejrer 20 års jubilæum denne sommer. Vær med til at fejre den store chill-out festival, der besøger de fire danske byer Kolding, Århus, Frederiksberg og Sønderborg over perioden d. 28. juli-12.august.

Chill-out på Frederiksberg

Den omrejsende festival vil søndag den 6. august gæste Frederiksberg, hvor Frederiksberg Haves grønne omgivelser vil danne ramme for festlighederne. Festivalen er open-air, så medbring tæppe og picnic-kurv og vær med til at skabe den hygge, der er kendetegnende for festivalen.

Festivalen begynder kl. 12 og slutter kl. 21 og der er fri entré.

Udover musikoplevelserne vil du også kunne få dejlige madoplevelser, da der vil være opstillet madboder på de grønne områder.

Den elektroniske genre

Stella Polaris har fokus på den elektroniske musikgenre, og artisterne er nøje udvalgt. Lineuppet er forskelligt fra by til by, og på Frederiksberg vil du på Main Stage blandt andre kunne opleve den unikke duo Lis Sørensen & Mads Björn samt den dansk/engelske musiker Mikael Simpson. På den nye scene Mathildehøj optræder blandt andre de britiske musikproducere Daniel Miller og Chris Coco.

Læs mere om Stella Polaris lige her, og i magasinet Stella Planet, der er din personlige guide til festivalen.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!