Mal din egen keramik hos Creative Space

Creative SpaceFoto: Creative Space.

Slip din indre keramiker løs i caféen Creative Space. Hvis du er hurtig kan du nå, at kreere dine egne julegaver.

Creative Space er en kreativ café på Frederiksberg og Østerbro, hvor man kan male sin egen keramik. Her er åbent året rundt, men når julen nærmer sig er Creative Space også stedet, hvor du kan kreere dine egne julegaver.

Konceptet er unikt og simpelt. Personalet forklarer hvordan det fungerer og deler ud af tips og tricks. Du vælger et stykke keramik, som du dekorerer eller farvelægger. Imens kan du købe en kop kaffe eller te, eller noget andet godt til ganen. Endelig afleverer du dit stykke keramik, som du kan hente en uge senere, hvor det er blevet glaseret og brændt og er klar til brug. Priserne på keramikken starter fra 150 kr. og er afhængig af størrelse. Du kan vælge imellem 170 forskellig slags italiensk keramik bl.a. alt fra kopper, dyr, fade til vaser og tekander, som du kan male med 80 forskellige farver.

Der er en helt speciel stemning hos Creative Space, hvor alle uanset alder er velkomne. Samtidig er det en hyggelig og anderledes måde at mødes på.

Foto: Camilla Tromborg Rasmussen.

Foto: Camilla Tromborg Rasmussen.

Giv en julegave, som ingen andre har

Der kan være mange gode grunde til at besøge Creative Space, men her i december kunne det oplagt være for at skabe dine egne unikke julegaver. Det kunne være et krus til din mor, en vase til din veninde eller en sjov dyrefigur til dit barn eller barnebarn. Da det tager en uge at få færdiggjort sin keramik, skal man dog senest lave sit keramik onsdag d.16. december, hvis det skal bruges til julegave. Det kan i øvrigt være en god idé at ringe og bestille bord, så man er sikker på at få en plads, når man kommer.

 

Creative Space Frederiksberg
Gammel Kongevej 154
1850 Frederiksberg C

Åbningstider:
Mandag-fredag: 11:00 – 19:00
Lørdag, søndage og helligdage: 10:00 – 18:00
Første torsdag i måneden: 11:00 – 22:00

Creative Space Østerbro
Kastelvej 1
2100 København Ø

Åbningstider:
Mandag-fredag: 11:00 – 19:00
Lørdag, søndage og helligdage: 10:00 – 18:00

Læs mere om Creative Space her. 

 

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!