3 julemarkeder væk fra byens travlhed

3 gode julemarkederFoto: forstadsmuseet.dk

Syngende rensdyr, Cirkus Aroma, musik, design, kunsthåndværk, mad og varme drikke. Kom i stemning på de hyggelige julemarkeder. Her er 3 gode bud.

I en hektisk hverdag kan julen virke uoverkommelig, men de hyggelige julemarkeder giver rig mulighed for at komme i julestemning og finde den perfekte julegave. Her er 3 bud på julemarkeder i hyggelige omgivelser, der får tankerne væk fra en stressende hverdag. Julemarkedet i Nansensgade, Rita Blå’s Julelopper og Avedørelejren byder alle på dage fyldt med jul, kulturelle og kulinariske oplevelser, der får julestemningen til at komme snigende.

Julemarked i Nansensgade

Et stenkast fra Torvehallerne og Søerne ligger Nansensgade Kvarteret som en by i byen, hvor kvarterets små gader og hyggelige caféer giver en særlig stemning af landsbyhygge og er som et afbræk fra byens hektiske puls. Søndag d. 29. november kl.11-16 inviterer Nansensgade på julemarked, hvor beboere og butikker vil fylde Nansensgade Kvarteret med boder, der byder på musik, smykker, julepynt, kunsthåndværker og varme drikke og vin. Der vil være rig mulighed for at finde den rigtige julegave, blive inspireret eller bare nyde omgivelsernes ro og julestemning med en kop varm kakao eller få et pusterum fra hvad der ellers kan være en stressende og kaotisk julehandel.

Mere om Julemarked i Nansensgade – læs her.
Adresse: Nansensgade 62, 1366 København.

Rita Blå’s Julelopper

Det hyggelige loppemarked på Papirøen ved Holmen, inviterer hver søndag fra d. 22. november – d. 20. december kl.12-17 til julemarked i samarbejde med Copenhagen Street Food. Markedets blanding af kreative og kulinariske oplevelser giver et anderledes bud på et julemarked, hvor man kan gå på opdagelse hos de mange boder med design, håndværk og kunst. På åbningsdagen inviterer bl.a. Artoteket på et kunstbibliotek med mulighed for at låne spændende kunstværker både til sig selv eller som en unik julegaveide. Julestemningen leveres af Rita Blå’s djs, mens Copenhagen Street Food med sine mange lækre food trucks og containere inviterer på madoplevelser fra verdens kulinariske hjørner. Der er rig mulighed for at lade sig inspirere af de mange boder, nyde et par af de mange retter eller en kop kaffe foran markedets egen pejs.

Mere om Rita Blå´s Julelopper – læs her.
Adresse: Trangravsvej 13, 1436 København.

Julemarked i Avedørelejren

Et stykke uden for København tæt på Avedøre Stationsby ligger Avedørelejren, en gammel kasserne, hvor naturrige omgivelser og historiske bygninger bidrager til en særlig julestemning. Søndag d. 6. december kl.10-15 inviterer Avedørelejren på et alternativt julemarked med jul, musik og cirkus, når Cirkusmuseet åbner for julen i lejrens kommandantbygning og fægtesal. Avedørelejren inviterer her på underholdning med Cirkus Aroma, julemanden, cirkusworkshops samt koret The Singing Reindeers og jazz-gruppen Engqvist, Rosenkilde og Reinmann – bl.a. fra The Antonelli Orchestra kendt fra Vild med Dans. Avedørelejrens over 80 boder vil byde på alt fra hjemmelavet julepynt, hjemmestrik, slagterivarer og rigeligt lækkert til ganen så som brændte mandler, vafler, glögg og vin. Det bliver en dag fyldt med oplevelser, hvor man kan deltage i Avedørelejrens cirkusgøgl og cirkushistorier, nyde de historiske omgivelser eller finde julestemingen i selskab med julemanden.

Mere om Julemarked i Avedørelejren – læs her.
Adresse: Alarmpladsen 3, 2650 Hvidovre.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!