Kridt skoene til ‘Sommerdans i Fælledparken’

Sommerdans i Fælledparken

Drømmer du om at danse dine sommeraftener væk, så kom til fem ugers ‘Sommerdans i Fælledparken’ fra mandag den 19. juni. Her kan du bl.a. lære at danse argentinsk tango, salsa, swing eller kaste dig ud i en indisk Bollywood.

Sommeren er ovre os, hvilket betyder, at Fælledparken igen i år lægger grønne arealer til sommerdans under åben himmel. Fra mandag den 19. juni til søndag den 23. juli – i godt og vel fem uger – er der tilrettelagt et danseprogram med blandede stilarter. Hver aften mandag til torsdag kl. 19-22 vil der være undervisning for begyndere. Det giver rig mulighed for at finde sin danselyst frem og få de musikalske rytmer ind under huden. Alle er velkomne, og der vil være noget for enhver smag.

Fra tango og salsa til linedance og afrobeat

‘Sommerdans i Fælledparken’ er arrangeret og afviklet af Dunia Furahalliem og Mikala Hoff Skovgaard med assistance fra Sidsel Koppel gennem de sidste 14 år. Arrangementet er støttet af Københavns Kommune. De sørger for, at man til Sommerdans i Fælledparken kan stifte bekendtskab med kendte dansegenrer såsom salsa, tango, swing, folkedans, linedance og jitterbug. Man kan også kaste sig ud i at danse Afrobeat eller Bollywood, som man gør det i Indien.

Professionelle undervisere og DJs

Tag din partner i hånden eller kom selv forbi. Du skal ikke melde dig til, og de professionelle undervisere hiver gerne publikum ind i dansen for at få alle med. Hvis man ikke har lyst til at følge en bestemt danserytme, er man meget velkommen til at komme forbi alligevel. Hver undervisningsgang vil nemlig blive efterfulgt af DJs og fri dans.

Læs mere om ‘Sommerdans i Fælledparken’ her.

‘Sommerdans i Fælledparken’ finder sted fra den 19. juni til 23. juli på Dansepladsen på hjørnet af Edel Sauntes Allé og Øster Allé, 2100 København Ø.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!