CPH STAGE – Teater for voksne                       

Teaterfestivalen CPH STAGE indtager scenen med 110 forestillinger på 12 dage fra den 10. til den 21. juni. Der er ingen tid at spilde, nogle forestillinger har allerede udsolgt af billetter

Pauseklokken er suspenderet, så du kan hente programmet og reservere tid til dine favoritter og nye oplevelser fra ind- og udland.

Samarbejde og bevægelse

Der er to formål med at sætte København og teaterfolket på den anden ende for en kortere periode. Festivalen kræver stort forarbejde og samarbejde, som er blevet opdyrket gennem meget længere tid. Først skal dansk scenekunst promoveres, så ingen undgår at blive opmærksom på de oplevelser et teater kan levere i alle mulige og umulige afskygninger og rammer. Opmærksomheden skal også trækkes ind fra udlandet på en måde, så dansk teater vil modtage invitationer til at optræde i udlandet.

Internationale gæstespil og danske forestillinger på engelsk

For at tiltrække international interesse spilles nogle af de danske forestillinger på engelsk. Her er et udpluk af de internationale gæstespil: »Beat The Drum«, VERK Produksjoner, Norge. »Sigurd der Kreuzritter« Instituttet, Sverige. »Tanz Aller – Bewegungschor«, LIGNA, Tyskland. »The Legend Kafka«, Manusars og Ballett Kiel, Tyskland. »Blind Hamlet«, Actors Touring Company, UK. »Fält«, Teatr Weimar, Sverige

Og af danske forestillinger på engelsk: »Time woke up in darkness«, Carte Blance. »Dad«, Teater Bæstet. »Life In The Univers«, hello!earth. »Markedet«, The Nielsen – co-produktion med DKT. »I Love You You Love Me«, Sofie Lebech.

Men der er mere, hent programmet her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!