Brunch og ballet på Det Kongelige Teater

Spis en lidt anderledes og spændende brunch i selskab med balletdansernes morgenskole på Det Kongelige teater d. 6. februar og 5. marts

Som noget helt specielt lukker balletdansernes morgenskole dørene op for deres ellers meget lukkede morgentræning – og så er det tilmed gratis. Når balletdanserne øver deres trin og gør sig klar til dagens forestillinger, kan du få et kig ind i deres elegante verden af plié og jeté, mens du nyder en lækker brunch.

Café August B

Brunchen kan købes i Café August B, der serverer et fint udvalg af økologisk bagværk, yoghurt, salater, kager og selvfølgelig kaffe og andre drikkevarer. Caféen ligger i Gamle Scenes foyerområde, og åbner kl. 9.00. Så du har god tid til at forsyne dig med lækkerier inden morgentræningen starter kl. 10.00 og varer indtil ca. 11.30.

Balletmesteren og hans dansere

Det er balletmester Nikolaj Hübbe, der står for morgentræningen. Nikolaj startede sin karriere i Det Kongelige Teater, da han blev optaget på balletskolen i 1978, og i dag står han i spidsen for nogle af verdens bedste balletdansere. I balletkorpset finder man blandt andre solodanseren Alban Lendorf, der vandt prisen som Årets Danser ved Benois De La Danse Galla på Bolshoi Teatret i Rusland i 2015 og ved Reumert uddelingen i 2014.

Så kom forbi 6. februar eller 5. marts og oplev en anderledes lørdag med brunch og ballet på Det Kongelige Teater. Arrangementet kræver ingen reservation.

Læs mere om Brunch og ballet her

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!