Copenhagen Summer Dance

Dansk Danseteater_Copenhagen Summer Dance_Photo Bjarke ØrstedDansk Danseteater_Copenhagen Summer Dance_Photo Bjarke Ørsted

Under åben himmel i den normalt utilgængelige politigård kan du 10. – 16. august opleve dans i verdensklasse. Og så er det endda gratis

Internationale dansekompagnier fylder den stemningsfulde politigård med de bedste dansetrin inden for moderne dans og ballet.

Klik her for at komme til årets program

Siden 2004 har Copenhagen Summer Dance etableret sig som en helt særlig sommertradition. Politigården var et hemmeligt sted for den brede offentlighed, indtil Dansk Danseteater fik åbnet den specielle cirkelbygning med søjlegangen, hvor man så ofte har set højtstående politifolk interviewet til nyhederne om drabelige mordsager og andre alvorlige forbrydelser.

Politigårdens særlige arkitektur og historie skaber en kontrastfyldt ramme om dansen – og dermed en helt anderledes oplevelse i forhold til at sidde indendørs i en teatersal. Der er som sagt gratis adgang til danseforestillingerne, men du kan reservere en af de 676 stolepladser på forhånd. Ud af de i alt 800 tilskuerpladser er der desuden 124 pudepladser/ståpladser, der gives væk foran Politigården efter først til mølle-princippet.

Reservér din siddeplads via billetten.dk.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!