Jazzfestivalens små spændende sub-festivaler

Copenhagen Jazz Festival - Fringe festivalFoto: Fringe Festival.

På fredag åbner Copenhagen Jazz Festival og dermed også sub-festivalerne. Læs om Refshaleøen, hvor bl.a. Marilyn Mazur, Charlotte Munck og Sinne Eeg optræder, Fringe festivalen and all that Summer Jazz i Valby.

Lige om lidt indtager jazzen byen. Copenhagen Jazz Festival begynder på fredag den 7. juli og spiller til og med den 16. juli. Hvis du ikke allerede nu har besluttet dig for, hvad du skal høre, er der her tre forslag til sub-festivaler og events, som du kan skrive dig bag øret. 

Jazz på Refshaleøen

Charlotte Munck

Charlotte Munck optræder på Refshaleøen, hvor hun er initivtager til sub-festivalen ‘STEMT-Vokaler’.

Refshaleøen, som allerede huser events som Copenhell, Distortion og Engage Festival, vil byde på en masse jazz denne sommer. Her vil man som gæst kunne benytte Teaterøen og Halvandet, som er to platforme, der præsenterer nye- og topnavne som Charlotte Munck, Sinne Eeg, Sara Grabow, Mads Tolling, Marilyn Mazour og rigtig mange andre interessante kunstnere.

Teaterøen finder du på den yderste del af Refshaleøen og har i samarbejde med sanger og skuespiller Charlotte Munck og vokalist Karin Juhl udviklet festivalen ”STEMT – vokaler”. Festivalen vil hver aften byde på en cirkelsang og vokal impro jamsession. Alle er velkomne, uanset om man har lyst til at tage del i sessionen eller blot har lyst til at opleve og nyde det gode selskab. ”STEMT – vokaler” foregår den 8. – 9. juli. Der er gratis adgang begge dage.

Læs mere om ‘STEMT – vokaler’ her.

Halvandet giver plads til en helt ny udendørsscene under jazzfestivalen, hvor der bliver afholdt op til 30 forskellige koncerter i festivaldagene. Her kan du blandt andet opleve Malene Mortensen, BLAST, Vanja Santos, fire big bands og en speciel aften med skuespiller Søren Pilmark, som synger Beatles og andet godt.

Læs mere om jazz på Halvandet her.

Adresse: Refshaleøen – 1432 København K

Fringe Jazz Fest på Vesterbro

Fringe festival

Fringe festivalen – fra New Orleans til Burlesque Foto: Fringe festivalen.

I dagene under Copenhagen Jazz Festival vil man kunne opleve New Orleans kultur til Fringe Jazz Fest. Der vil blive afholdt mere end 25 koncerter med danske og udenlandske navne med blandt andet Big Fun!, Jack Street Quintet og Brassflavour. På programmet er der både koncerter og workshops, og der vil være rig mulighed for at opleve jazzbanko, streetparade og burlesqueshow. Programmet er inspireret af det new orleanske, og festivalen vil finde sted i Pumpehusets byhave og Sort Sal.

Læs mere om Fringe Jazz Fest. her.

Summer Jazz i Valby og på Frederiksberg

Kom til Summer Jazz – en selvstændig sub-festival arrangeret af Cowbell i dagene under Copenhagen Jazz Festival. Summer Jazz tilbyder gratis- og betalingskoncerter i Valby og på Frederiksberg, som indeholder både jazz, klassisk og crossover. Hør koncerter med Fathers & Sons, Fabio Giachino Trio, Marie Carmen Koppel og mange flere.

Summer Jazz i Valby

Foto: Summer Jazz i Valby.

Læs mere om Summer Jazz her.

Læs mere om Copenhagen Jazz Festival her.  

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!