Dansehallerne – Det bobler stadig i Tap E

 I Carlsberg Byen går det både langsomt og livligt for sig, når krop og ånd udforskes og formidles

Uanset om du er tilskuer, udøver eller videnskabeligt interesseret i dans, så er Dansehallerne et sted for dig. Dansehallerne er resultatet af en fusion mellem Dansens Hus og Dansescenen. Dansehallerne indeholder scener, dansestudier, cafe, lounge og foyer, som også lejes ud.

Vitalt samlingspunkt i det Københavnske dansemiljø

Stedet er nationalt kompetencecenter for dans som kunstart, hvor dans styrkes, udvikles og udbredes. Dansens synlighed og centrale placering i kulturlivet sikres gennem Dansehallerne. Det sker blandt andet ved at præsentere dansk og international scenedans og koreografi i forestillingerne, og ved at tilbyde dans som kunstart for og med børn og unge i samarbejde med kommuner og skoler.

Repertoiret

Det handler om dans, men udtryksformerne er så mange og varierede, at de ikke kan sættes under en hat, derfor nævnes i flæng: Humoristisk undersøgelse af oplevelsen og snakken om dans, jagten på sandheden, de synlige effekter af kraft, bevægelse af kroppe i rum, 69 kropspositioner, en billedrig danseforestilling, dans for og med børn, formiddags-dancant for seniorer, intens poesi i lys og lyd, eksplosiv dans og asiatisk disco, formidling af atomfysik, festival og konkurrence. Kort sagt: kunst, viden, underholdning og udfordring.

Hold Dansehallerne i live. Deltag i netværk og samarbejde

Dansehallerne har et stort netværk, mange samarbejdspartnere og medlemsskaber nationalt og internationalt. I 2015 er det lokale netværk og samarbejde også af enorm betydning, fordi organisationen skal flytte. I den sammenhæng indbydes alle med interesse for dans til at gå i DH-dialog og fortælle, hvad det nye sted skal kunne for at få endnu flere brugere.

Appendix

Dansehallerne med hovedsæde i Carlsberg Byen har en mindre afdeling i hjertet af Aarhus.

Følg link til dansehallerne her.

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!