Copenhagen Irish Festival

Den første weekend i november kan du under Copenhagen Irish Festival opleve koncerter og jamsessions med traditionel og moderne irsk folkemusik og dans

Hovednavnene på dette års festival er Matt Cranitch og Jackie Daly, Caladh Nua, Danú og Goitse.
Du kan læse mere om alle musikerne her

Irsk dansebal / Céilí

Tag en svingom på irsk, når Dark Green School of Irish Dancing sammen med Copenhagen Irish Setdancers inviterer til Céilí. Céilí’ betyder dansefest på gælisk og alle kan deltage, da de erfarne dansere står klar med instruktioner og en hjælpende hånd. Som hvert år på festivalen er der live band med tilrejsende musikere fra Irland.

Åbne jamsessions i foyeren

Før og efter koncerterne, der alle finder sted i Københavns Kommunes Musikskoles koncertsal, kan du komme med til jamsessions i foyeren. Spiller du selv irske melodier, kan du medbringe dit eget instrument og spille med. Du kan også nøjes med at få en drink i pubben og lytte til musikken.

Jamsessions er en uhøjtidelig, hyggelig sammenkomst af musikere, der spiller sammen på tværs af bands og landegrænser. I år er Matt Cranitch, Jackie Daly, Paddy Lawless, Lars Nilsson og Daniel Johansson værter.

Allerede fredag aften kl. 18.00 åbner dørene og den irske bar i koncertsalens foyer. Hvis du ikke er klar til at tage hjem når koncerterne er forbi, er der åben irsk jamsession i foyeren og happy hour på øl fra kl. 23.00-24.00.

Se alle de praktiske informationer og køb din billet her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!