Vanguard Music Festival 2015

Din unikke chance for at være med på noderne. Forrest i køen til nye toner og rytmer. I takt med, du forkæler dig selv med udsøgte kulinariske oplevelser  på en skala fra boder i Søndermarken til din egen komposition af en madkurv

Lyt til formidabel dansk og international hip hop, soul, R&B, funk and reggae.

31. juli og 1. august

Festivalen, som løber over to dage, leverer musik på to scener i den smukke park, der ligger centralt i København. Skiftene fra den ene scene til den anden er harmonisk tilrettelagt, så du ikke behøver at undvære en eneste koncert. Søndermarken er den perfekte oase i storbyen, hvor du dufter byens asfalt på skovturen og hygger dig i godt selskab på skyggefulde pletter under parkens gamle træer.

Ræk efter stjernene og nå dem

Vanguard Music Festival 2015 præsenterer: Lineup Mobb Deep, Madvillain, DJ Premier, M.O.P., Dead Prez, Jay Electronica, The Sugarhill Gang + Grandmaster’s Furious 5 w/ Melle Mel & Scorpio, Roy Ayers, D.I.T.C., Newcleus, The Blackbyrds, Bikstok, Bunny Wailer, Lee Fields & The Expressions, S!vas, Kool Keith & KutMasta Kurt, Abdullah S., D/troit, DJ Boogie Blind, Cohnny Jazz, J. Rocc og Pladevennerne.

Bunny Wailer aka Bunny Livingston

Mød en af verdens 3 vigtigste musikere i følge Newsweek. Også kendt som Jah B er han sanger, sangskriver og slagfærdig perkussionist, født i 1947. Han spillede sammen med Bob Marley og Peter Tosh i reggaebandet The Wailers. Bunny er Grammyprisvinder 3 gange og bliver betragtet som en af grundlæggerne af reggae.

Fra Houston, USA kommer DJ Premier

Christopher Martin er født i 1966. Han er en revolutionær i hip hop, da han var blandt de første til at sample lydbidder fra jazz. Mange inkarnerede hiphop-fans ser Christopher Martin som en af de tre New York-baserede producere som skabte eastcoast-lyden i halvfemserne.

Er du fristet? Køb billetter her og hent praktisk info

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!