Poul Krebs i Koncerthuset

Torsdag d. 13. november optræder Poul Krebs i DR’s koncerthus. Hvis ikke man er til store klassiske koncerter, så er dette en god mulighed for at lytte til god og tankevækkende popmusik i en af de bedste koncerthuse i verden.

At koncerthuset er blandt de bedste er ikke blot et reklamestunt. Men i 2012 placerede det anerkendte britiske musikmagasin Gramophone Koncerthuset blandt de ti bedste i verden.

Både arkitektur og akustik

Jean Nouvel, en fransk arkitekt, har tegenet koncerthuset. Den besøgende vil lægge mærke til de store kontraster som præger arkitekturen i huset. Der er både de fine og de rå detaljer, hvilket giver huset sit særpræg. Som noget unikt, arbejdede Nouvel sammen med den japanske akustiker, Yasuhisa Toyota hvilket har betydet, at arkitekturen ikke har overskygget den centrale oplevelse ved koncerthuset; hvordan lyder det når musikken spiller. Her vil kunstnerne kunne give den optimale lydmæssige oplevelse.

Poul Krebs

At Krebs spiller i Koncerthuset kan ikke overraske. Igennem sin lange karriere har han gang på gang leveret ørehængere og dermed skabt en fantastisk stemning ved sine koncerter. Det tyder på han stadig kan. Det seneste album “Asfalt” fra februar strøg direkte ind på 1. pladsen over de mest solgte albums. Ligeledes måtte spillestederne, under hans store solotur, melde udsolgt.

Hvis dette lyder interessant, kan der læses mere her.

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!