Byens nok sundeste bar – nu også i Magasin

Matcha BarFoto: Matcha Bar

Matcha Bar må være byens sundeste bar. Her er det japanske grønne tepulver, matcha gennemgående ingrediens på menukortet, der er 100% økologisk, vegansk, og laktose og glutenfri.

På Helgolandsgade på Vesterbro har man i nogle år kunnet tage på bar med god særlig sund samvittighed. Her ligger nemlig Matcha Bar, hvis speciale er det grønne tepulver matcha, der er kendt for at være noget af det sundeste og mest helsegivende, man kan indtage. Det er nemlig fyldt med klorofyl og aminosyrer. Og nu har Matcha Bar netop åbnet endnu en bar – i Magasin på Kongens Nytorv.

Matcha Latte, slow drip coffee og Buddha Bowls

Lad det være sagt med det samme – Matcha Bar handler ikke om alkohol omend det er muligt at købe vin her. Matcha Bar er i stedet dedikeret til ’at give en sund og bæredygtig caféoplevelse’, hvor alt på menuen, uanset om det er kolde og varme drikke, salater eller kager, er 100% økologisk, vegansk og laktose- og glutenfrit. Matcha pulveret er en gennemgående ingrediens i store dele af menuen eksempelvis i Matcha Latte med hjemmelavet cashew milk og i Matcha Mocktail baseret på matcha, kokosvand, ingefær, lime og hyldeblomst. Matcha Bar byder også på kaffe – den såkaldte ’slow drip coffee’, der skulle smage særligt godt, og de farvrige Buddha Smoothie Bowls fyldt med supersunde ingredienser som spirulina, blåbær og pitaya.

Manden bag Matcha Bar

Matcha Bar - Michael Mølgaard

Michael Mølgaard, der er tidligere elitesportsudøver, har i mange år været optaget af sund ernæring. Foto: Byoh.

Manden bag Matcha Bar er Michael Mølgaard, der som tidligere elitesportsudøver altid har interesseret sig for krop og sundhed. Han havde i nogle år været særligt optaget af ernæring og clean eating, da han på en tur til Los Angeles faldt over matcha på en café. Det blev startskuddet til, at Michael Mølgaard i 2013 etablerede sin virksomhed Byoh, der bl.a. udbyder matcha te. Senere i 2015 åbnede han Matcha Bar i Helgolandsgade, et koncept, der nu i udvidet form, er rykket ind på Kongens Nytorv i Magasin.

Det særlige ved matcha

Den unikke dyrkningsmetode, hvor temarkerne overdækkes de sidste uger inden høsten er kendetegnende for Matcha. En dug reducerer mængden af sollys og tvinger planterne til at producere mere klorofyl og aminosyrer for fortsat af vokse, hvilket giver Matcha en unik sammensætning af nærings- og smagsstoffer.

Matcha Bar, Magasin, Kongens Nytorv 13, 2. sal, 1095 København, er åben kl. 10- 20.
Matcha Bar i Helgolandsgade 13, kld, 1653 København, er åben fra fre-søn kl. 10.-17.

Læs mere om Matcha Bar her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!