5 museer, hvor udtryk gør indtryk

Statens Museum for Kunst i KøbenhavnMartin Tang, Visign.dk

Kunst er et ”udtryk for bevidst brug af menneskelig skaberevne og fantasi til frembringelse af værker” fortæller Den Danske Ordbog. Værkerne påvirker eller udfordrer sine tilskueres æstetiske sanser, følelser eller intellekt

Kunstnerisk interessante genstande er udstillet for offentligheden i disse 5 museer, som OplevByen.dk har udvalgt.
Hvert af de 5 museer inviterer til udforskning af faste samlinger og midlertidige udstillinger, ligeledes byder de på arrangementer, som alt sammen kan krydres med en kulinarisk oplevelse i café/restaurant. Bliver du yderligere inspireret af det, du ser, har du mulighed for at købe relevant materiale i det enkelte museums butik.

Arken

Arken viser dansk, nordisk og international samtidskunst og moderne klassisk kunst fra de nye, unge talenter og de etablerede navne. Desuden tilbyder Arken medlemskab af Klub Arken, som giver fordele for medlemmer.
Læs mere om Arken her

Louisiana

Internationalt museum for moderne kunst. Tilbyder medlemskab af klub, som giver fordele i form af eksempelvis særarrangementer. Louisiana er også tilgængelig på nettet via Louisiana Channel, hvor der er adgang til de forskellige kunstnere i videooptagelser.
Læs mere om Louisiana her

Nationalmuseet

Nationalmuseet er 16 museer i et, som formidler kulturarv og kulturhistorie fra Danmark og verden. Der er gratis adgang på Nationalmuseet, Frilandsmuseet, Brede Værk, Musikmuseet, Tøjhusmuseet, Orlogsmuseet, Frøslevlejren og Kommandørgården. De forskellige museer er geografisk spredt ud over Danmark.
Læs mere om Nationalmuseet her

Ny Carlsberg Glyptotek

Glyptoteket huser 10.000 kunst- og kulturgenstande fordelt på en antik og en moderne samling. Få indblik i middelhavskulturer, hvor Europa har sine kunstneriske, idehistoriske og politiske rødder, se værker af danske guldalder- og franske kunstnere.
Læs mere om Glyptoteket her

Statens Museum for Kunst

Nyd 700 års kunst og kunsthistorie, alt lige fra den tidligste renæssance til kunsten af i morgen. Museet byder på kronologisk overblik, temaer til at fordybe sig i og aktuelle vinkler, der sætter kunsten i perspektiv. Statens Museum for Kunst er en del af Parkmuseerne. Når du køber en billet, er den gyldig til 6 forskellige oplevelser.
Læs mere om Statens Museum for Kunst her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!