Så er Depeche Mode tilbage i København!

Depeche Mode fik deres helt store gennembrud med hitsinglen ‘Just Can’t Get Enough i 1981. Nu spiller de i Parken som del af en nyligt annonceret verdensturné med deres nye album.

Depeche Mode var en af 1980’ernes største og mest indflydelsesrige grupper og er fortsat en stor inspirationskilde for mange andre musikere med deres iørefaldende synth-pop.

Koncert i Parken

Nu er chancen der så for at opleve dem live – eller rettere ikke helt nu. Men vil du med til koncerten den 31. maj 2017, skal du sikre dig billetter snart. Billetsalget begyndte den 14. oktober, og billetterne sælges gennem mange, forskellige forhandlere, så brug fornuften, når du bestiller. De officielle forhandlere er livenation.dk og ticketmaster.dk. Priserne begynder ved ca. 500 kr. – og én af kategorierne er allerede udsolgt.

Koncerten er en del af en omfattende europaturné, der efter den nye plade kaldes Global Spirit Tour. På turneen vil bandet spille 32 koncerter i 21 lande for i alt 1,5 millioner tilhørere. Den begynder 5. maj i Friends Arena i Stockholm og slutter 23. juli på Cluj Arena i Cluj-Napoca i Rumænien. Senere følger resten af verden, men her findes endnu ikke steder og datoer.

Nyt album til foråret

Depeche Mode har udgivet i alt 13 studiealbums, det seneste, Delta Machine, i 2013. Et nyt album, Spirit, forventes i foråret 2017. Hertil kommer otte live-albums. Kultbandets mest dedikerede fans har nu nået en moden alder, men vil sikkert stadig gerne til koncert med det forgudede orkester. Seneste koncert i Danmark var i forbindelse med udsendelsen af Delta Machine i 2013 – og den fik mange presseroser med på vejen.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!