Teaterkoncerten Gasolin

Gå ikke glip af muligheden for at opleve et af dansk teaters største succeser nogensinde. Teaterkoncerten Gasolin opføres i øjeblikket på Aveny-T

Oplev alle klassikerne fra Gasolin i denne nye opsætning af Teaterkoncerten Gasolin.

20 års jubilæum

For 20 år siden introducerede Dr. Dante og instruktøren Nikolaj Cederholm offentligheden for teaterkoncerten Gasolin. Det er den forestilling, som du fra nu af og frem til d. 6 december kan opleve på Aveny-T teateret på Frederiksberg Allé.

Gasolin er nærmest synonym med succes, hvilket ses ved den popularitet mange af Gasolins numre har den dag i dag. Derfor kan det heller ikke undre, at teaterkoncerten for 20 år siden blev den succes den blev.

Gasolin anno 2014

Spørgsmålet er selvfølgelig om forestillingen efter 20 år stadig kan vække begejstring. BT skriver, at “Refrænet er lidt slidt, men den 20 år gamle Teaterkoncert Gasolin lever i bedste velgående.” Avisen ender også med fem stjerner til forestillingen. Berlingske kalder den lidt negativt “en musikalsk catwalk”, men pointerer også den vellyd, som forestillingen er fyldt med og ender på tre stjerner.

Som skrevet ovenfor har du mulighed for, helt frem til 6. december, på Aveny-T, selv at vurdere om Gasolins sange stadig kan noget anno 2014.

Vil du sikre dig information om lignende arrangementer? Tilmeld dig vores nyhedsbrev som vi sender 1-2 gange månedligt.

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!