Elton John i Tivoli

En vaskeægte verdensstjerne kommer til byen. Elton John optræder til sommer på plænen i Tivoli.

En lunere og lysere tid nærmer sig, hvilket også betyder, at Tivoli åbner op for de populære plænekoncerter. Den 6. juli bliver der kø til Tivoli, da Elton John har valgt at spille i den gamle have.

3500 koncerter i 80 lande

Manden, man naturligvis husker for mange hits, som f.eks. Candle ind the Wind, Nikita, I am still standing og Your song,
må siges at være lidt af en showman. Når man ser lidt på statistikken over Elton Johns karriere, så viser det klart to ting. Det er en erfaren og yderst populær musiker, som besøger Danmark og Tivoli d. 6. juli.

Elton John kan f.eks. prale af, at have solgt mere end 250 mio. plader på verdensplan gennem tiden, hvilket naturligvis gør ham til en af de bedst sælgende musikere nogensinde. En opgørelse, som Politiken trykte i 2008 omkring, hvor meget hver kunstner i gennemsnit havde solgt af koncertbilletter, endte Elton John på en tredje plads med knap 2.3 mio. dollars kun overgået af Madonna og Celine Dion. Et andet astronomisk tal, som meget få musikere med samme succes kan fremvise, er at han igennem ca. 50 år har spillet 3500 koncerter i 80 lande. Denne succes kommer ikke af sig selv. Elton John er kendt for at være en forrygende entertainer og vil sandsynligvis heller ikke skuffe i Tivoli til sommer, hvor tusindvis af fans strømmer til.

Ønsker du at høre Elton John i Tivoli d. 6. juli 2015, så kan du via dette link gå til billetkøb.

 

 

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!