Syng med GIRO 413 i sommer

Oplev en ægte radioklassiker med Margaret Lindhardt og Kirsten Siggaard, når det populære program med ”Syng med GIRO 413” drager ud i sommerlandet

Nu har du mulighed for at komme helt tæt på og selv deltage i radioprogrammet GIRO 413. Ved tre arrangementer under navnet ”Syng med GIRO 413” drager radioprogrammet nemlig ud i landet, herunder København.

Ved arrangementerne vil programmets mangeårige vært Margaret Lindhardt fortælle om sine oplevelser som vært på radioprogrammet, ligesom hun vil berette om alt fra GIRO 413s radiohistorie til hvad indsamlingerne går til.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme rundt i landet og møde lytterne og være sammen om GIRO 413 på sådan en hyggelig og festlig måde. Jeg har jo været vært på programmet i 17 år og kan fortælle mange farverige, sjove, pudsige og rørende historier derfra,” fortæller Margaret Lindhardt.

Musikken og lytterønskerne har altid været det centrale i GIRO 413 og til arrangementerne vil sangerinden Kirsten Siggaard og hendes kvartet lede fællessangen af en række populære sange fra hele GIRO 413s lange historie.

– GIRO 413 har altid været noget helt specielt, og programmet har betydet meget for mig gennem tiderne. Lytterne har kunnet høre min musik sammen med alt den anden gode musik, der er blevet spillet. Jeg glæder mig meget til at synge med GIRO 413 og gæsterne til sommerens arrangementer,” siger Kirsten Siggaard.

Som gæst til syng med-arrangementerne har man mulighed for at dele et minde fra en oplevelse med GIRO 413. Har man f.eks. været gæst til en fest, hvor der blev samlet ind i noget særligt fantasifuldt til GIRO 413, er man blevet efterlyst af en barndomsven eller har andre mindeværdige oplevelser med programmet, vil der være en chance for, at Margaret Lindhardt vil læse det højt fra scenen. Når man køber sin billet, oplyses den mailadresse, man kan sende sit minde til.

Gennem GIRO 413s 64-årige historie er der hvert år blevet samlet penge ind til velgørende formål. Denne fine tradition skal ikke brydes og derfor vil der til syng med-arrangementerne også være mulighed for at donere til det gode formål.

Prisen for arrangementet er 369 kr.

Arrangementet i København (teltet v/Bella Centret) finder sted fredag den 31. Juli kl. 19:30.

Desuden holdes arrangementet fredag den 3. juli kl. 19:30 i Rosengårdscentret, Odense SØ og fredag den 21. august kl. 19:30 på Tangkrogen, Aarhus C.

Arrangør
FDM i samarbejde med DR.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!