Sommer og fredagsrock i Tivoli

Traditionen tro er der masser af god musik hele sommeren i Tivoli. Se her, hvilke tre koncerter du skal ind og høre i juni, juli og august

Inden musikken starter kan du nyde en kold øl på Plænen mellem kl. 19-20 for 15,- sammen med venner og familie. Et årskort giver adgang til alle 24 fredagsrock-koncerter, ellers betales der entré for hver enkelt koncert.

26. juni: TV-2 – Verdens lykkeligste band

Efter fejringen af TV-2s 30-års jubilæum i 2011 med deres 100 sange på 180 dage-turné, har det folkekære orkester været i øvelokalet for at skrive nye sange. Nu er de igen klar til at indtage landet med deres spritnye numre, men mon ikke de også vil spille et par gode klassikere som Nærmest Lykkelig eller Bag Duggede Ruder?

3. juli: Jamie Cullum (UK) & Tivolis Big Band – Klavervirtuous og spilopmager

Gå ikke glip af muligheden for at opleve den verdenskendte sanger og jazzmusiker Jamie Cullum i et unikt samspil med Tivolis Big Band. Jamie Cullum, der med succes fusionerer jazz og pop, er en stor entertainer. Han er kendt for sin utraditionelle spillestil og hans liveoptrædener er karakteriseret ved et energi-niveau, der smitter af på både hans medmusikanter og publikum.

28. august: Lars H.U.G. + Panamah – Alternativ og melankolsk pop

Det var et glædeligt come back da Lars H.U.G. i 2014 udgav sit første dansksprogede album i 22 år, 10 Sekunders Stilhed. Albummet har for længst opnået guldstatus og høstet 6-stjernede anmeldelser. Lars H.U.G. er en af de vigtigste kunstnere i dansk popkultur, og nu er hans karakteristiske vokal tilbage i topform og klar til at indtage Plænen.

Lars H.U.G får fint selskab af det danske band Panamah, der spiller minimalistisk og elektronisk pop. Forsangeren Amalie Stenders på én gang sensuelle og skrøbelige vokal smyger sig gennem Anders Christensens tunge beats og Peter Lützens guitar.

Læs mere om alle tre koncerter her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!