Kysten er klar og kun for voksne

Kysten natklubFoto: Kysten Natklub

Når det er weekend og danseskoene tripper i skabet står natklubben Kysten klar i den gamle Skovriderkro i Charlottenlund og lokker med fest og cocktails for det voksne publikum.

Som den ligger der, Skovriderkroen, og soler sig på den sikre side af Strandvejen, men med skov og strand inden for rækkevidde, er det svært at forestille sig stilheden brudt af den dunkende puls fra tunge højtalere. Ikke desto mindre fyldes området med høje hæle, bare rygge og dressy jakker, cocktail og musik, når vi nærmer os midnat fredag og lørdag. Her er da nemlig fest for det voksne publikum i kroens Kysten Natklub.

Kun for voksne

På Kysten har man for længst taget det valg, at dørene kun åbnes for det mere modne publikum. Den nedre aldersgrænse er derfor sat til 25 år for kvinder og 30 år for mænd. Bag DJ pulten står Philip Lundsgaard, Joakim Hediger eller Lille Lars og garanterer en nat og et dansegulv sydende af energi, svedende kroppe og sexede taljer.

Røde MASH bøffer

Før det går løs på Kystens dansegulv kickstarter mange aftenen på én af de to restauranter i samme hus. Prøv for eksempel steakrestauranten MASH, som inviterer på flammende rødt interiør og store saftige bøffer eller den italienske restaurant Zio, som leverer gedigne italienske retter med vine, der smelter på tungen og lægger en blød stemning til en lang aften.

Charlottenlunds fristelser

Selv uden dansefeber er Charlottenlund et besøg værd. De gamle tilbud som Dyrehavsbakken og Travbanen kan stadig få et smil frem på selv den mest skeptiske gæst, men også museet Ordrupgård er et sansestimulerende trækplaster – ikke mindst med sin kunstpark og den imponerende tilbygning tegnet af arkitekten Saha Hadid. Prøv også de ganske gratis fristelser, som en lang tur i Dyrehaven, der altid synes at vise nye sider af sig selv, ligesom det rige dyreliv synes at få et kick ud af at vise sig frem for havens gæster.

Tid og pris

Kysten Natklub er en del af Skovriderkroen, Strandvejen 235, 2920 Charlottenlund. Kysten har åbent fredag og lørdag fra kl. 23.00-04.00 Entré er 100 kr. og 30 kr. for garderoben. Adgang for kvinder over 25 år og mænd over 30 år.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!