Pumpehuset holder havefest hver dag

Pumpehusets ByhaveFoto: Pumpehusets Byhave.

Fællesgrillen tændes, du medbringer maden, der er drikkevarer i baren og den levende musik er gratis. Pumpehusets Byhave holder åbent hele sommeren.

De trykker den stadig af i det gamle Pumpehus, som engang var del af Københavns vandværk og sørgede for vandtryk til de Københavnske byhuse. Hen over sommeren sker det med urban folkehygge i tilgift, når diverse musikere lægger lyd og stemning til udendørsscenen Pumpehusets Byhave, mens picnickurve eller bøffer fra grillen balancerer forsigtigt imellem publikums hænder.

Berlinske tilstande

Pumpehusets grågule mur i baggrunden, ranker af kulørte lamper og langborde med fornøjede byboere skaber et næsten Berlinsk univers. Man satser på musik med tråde til alt fra soul, hiphop til pop. Her er både unge og upcoming kunstnere og retrokig mod 80’erne med gamle kendinge. Et eksempel på sidstnævnte er forfatteren og musikeren Martin Hall, der sammen med forfatteren Tomas Lagermand Lundme og skuespilleren Casper Sloth leverer et malerisk, poetisk gensyn med de tungsindige 80’ere og et kig frem den 9. juli.

Arbejdsstation med gratis wifi

På alle dage fra kl. 14.00 er Byhaven åben for alle, der har lyst at slappe af i haven. Mange kommer med en pc under armen og en sandwich i tasken. Pumpehuset markedsfører sig selv som arbejds- eller specialestation – her er gratis wifi og intet køkken med dyre sandwich, men man er velkommen til at medbringe selv. Byhaven har derimod bar med alt hvad man kan begære af drikkevarer. Om eftermiddagen tændes grillen, så alle medbragte lækkerier kan få en tur på de rødglødende kul. Alle koncerter starter kl. 18.30 og er gratis.

Pumpehusets Byhave ligger Studiestræde 52, 1554 København V.

Læs om koncerterne i Pumpehusets Byhave her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!