Dinner, Dance og Durasoul i Dragør

Dinner & Dance på Dragør Badehotel

Dragør Badehotel inviterer til middag, musik med 6 mand stort liveband og dans til hits fra 70’erne og til nu. Kom glad, sulten og klar til at få motioneret danseskoene.

Der vil være soul, funk, disco og pop på programmet, når det 6 mand store liveband Durasoul indtager Dragør Badehotel og sætter gang i dansegulvet med ørehængere fra 70’erne til nu. Det sker fredag den 18. marts, hvor Dragør Badehotel inviterer indenfor til en 3-retters middag efterfulgt af levende musik og dans.

Durasoul har som liveband sat strøm til både privatfester, caféer og spillesteder i det Københavnske natteliv siden det blev etableret i midten af 90’erne. Besætningen i bandet har ændret sig siden, men idéen er den samme: at levere et levende alternativ til præ-produceret festmusik uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Rimet laks og brasiliansk oksefilet

Der bydes velkommen med bobler kl. 19.00, hvorefter, der venter en menu bestående af forret af rimet laks med marineret fennikelsalat urter, tranebær og gulerods puré. Hovedretten er brasiliansk oksefilet med sæsonens grøntsager og trøffelsauce og endelig som dessert serveres chokoladekage med is og bær.

Durasoul, med sangerinden Anne Eldrigde i front, går på scenen kl. 22.00, og så er der dans til Michael Jackson, Stewie Wonder, Donna Summer osv. osv. osv.

Badehotellet er en perle

Dragør Badehotel er en perle med sin beliggenhed tæt på kysten ud til Øresund, Dragørs idylliske gamle landsby og den korte afstand til København. Badehotellet har en lang tradition for at huse god musik og livlige fester. I 1921 optrådte kendte operasangere og pianister for gæsterne. I dag kan du som gæst nyde Dragør Badehotels smukke rammer, der er opdaterede men med den oprindelige charme og store dele af den originale udsmykning i behold.

Dinner & Dance finder sted på Dragør Badehotel, Drogdensvej 43, 2791 Dragør, fredag den 18. marts.

Billetpris for Dinner & Dance: 325 kr.
Billetpris uden middag: 100 kr.

Book din billet til Dinner & Dance på Dragør Badehotel her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!