Det kimer nu til julehygge på Rosenborg

Jul på Rosenborg Slot

Forkæl dig selv med en julebillet til Rosenborg Slot, hvor du i Christians 4.s gemakker kan rejse 400 år tilbage i tiden og lune dig med gløgg og æbleskiver i The Garden Café.

Midt i byens trængsel og alarm ligger det smukke renæssanceslot Rosenborg som et tiltrængt åndehul lige ved Kongens Have og Den Kongelige Livgarde. Her kan du frem til nytår forkæle dig selv med en julebillet, der giver adgang til det 400 år gamle slot, der blev bygget af Kong Christian 4.

Christian 4.s yndlingsslot

Med sin farverige personlighed satte Christian 4. et stærkt aftryk på Danmarkshistorien og Københavns arkitektur, og Rosenborg blev hurtigt hans yndlingsslot og rammen om mange vigtige begivenheder. Når man besøger Rosenborg Slot med dets tårne og spir, er det ikke svært at forstå, hvorfor kongen var så glad for at opholde sig netop her.

Pomp, pragt og kronjuveler

Med Rosenborgs julebillet får du adgang til slottets gemakker og mulighed for at rejse tilbage i tiden og fornemme det kongelige liv til hverdag og fest gennem Christian 4.s og hans efterkommeres ejendele. Stuer og sale vidner om pomp og pragt, men også om særheder, hemmeligheder og et verdenssyn, der på nogle måder minder om vores – og på andre ligger milevidt fra. Bag skatkammerets metertykke mure finder du desuden Rigets funklende kronjuveler og kongekroner.

Med Rosenborgs julebillet følger desuden gløgg og æbleskiver, der serveres i slottes hyggelige museumscafé The Garden Café, der er udsmykket med nostalgisk julepynt.

Julebilletten koster 140 kr. Tilbuddet gælder frem til nytår.

Læs mere om Rosenborg Slot og julebilletten her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!